Wind

Wind biografi

Wind er kendt for deres karakteristiske sange og deres perfekte live sceneshow. Der er garanteret stemning og høj kvalitet musikalsk underholdning. Forsanger Andreas Lebbing er den vokale frontfigur i gruppen. Hans karakteristiske stemme blandet med to ekstraordinært kvinde.

Historien om gruppen begyndelse var i 1985. hvor Ralph Siegel søgte om at få gruppen med i Melodi Grand Prix og det lykkes den tysk gruppe at få en anden plads i Göteborg med titlen “für alle”. “für alle” blev et hit det år og vandt ZDF hitparade 1985. I 1987 ville gruppen endnu engang stille op og med sangen „Lass die Sonne in dein Herz“ , og så fik gruppen igen en anden plads i Bruxelle.

Næppe nogen anden gruppe har formået at overleve så mangt personale ændringer . Til dato har Wind udgivet 20 albums. Deres kærlighed til musikken, vil også i fremtiden være i schlager verden. Det er tre personer med meget store forskellige baggrunde, behov og talenter, men de formår at forfølge et mål, nemlig bandet, der forstår at underholde deres publikum med deres egne sange.

Link Wind: Web