Kun uheld og konkurser

I år skulle alting være anderledes. Beatrice Egli var overfyldt med handlekraft, vovede en ny musikalsk begyndelse og tog “Volles Risiko”, men så bremsede hun op, livet synes at kaste en masse forhindringer i vejen for hende. I hendes omgivelser er der kun uheld og konkurser. Nu må Flori trøste hende.

“Vær klar til nye ting, og nyd hvert øjeblik, der bliver givet dig, og vær taknemmelig”, det var hendes nye motto i livet. Men hvordan skal man føle taknemmelighed, når alt pludselig går galt?

Først måtte Beatrice Egli aflyse sin koncert i München, som var planlagt til oktober. Årsagen: Arrangøren indgav en konkursbegæring. Det var ikke kun Beatrice selv, der var rystet over denne nyhed, men også hendes fans gav udtryk for deres frustration. “Jeg vil ikke købe flere billetter til dine koncerter så hurtigt”, skrev en kvinde for eksempel til sangerinden. Hårdt!

Som om det ikke var hårdt nok, er det nu blevet meddelt, at ARD ikke vil fortsætte sit “Beatrice Egli Show”, på trods af gode seertal. I stedet vil showet blive sendt på SWR fra efteråret. Er hun ikke god nok som entertainer for ARD?

Så det går ikke ligefrem godt for sangerinden professionelt set. Og hun ser heller ikke ud til at have fundet lykken i kærligheden. Stakkels Beatrice! Den mand, der kunne tilbyde hende en stærk skulder at læne sig op ad, ville være showmaster Florian Silbereisen. De to er meget tætte, og den schweiziske kvinde stoler på ham.

Han kan helt sikkert opbygge hende. Han kender trods alt branchen og ved, hvor hårdt det kan være. Med Flori ved sin side kunne hun genvinde sine kræfter!

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER