Kristina Bach spidser blyanten til Roland Kaiser

Sammen med Thomas M. Stein og vært Jörg Thadeusz var Kristina Bach gæst for noget siden i talkshowet “Markus Lanz”. Foruden at snakke om udviklingen af “Atemlos durch die nacht” og hendes forhold til Helene Fischers sang, kom værten også ind på hendes aktuelle arbejde. Som hun fortalte, skriver hun i øjeblikket også for Roland Kaiser, der har annonceret sit nye album i 2016.

kristina-bach-2014
Kilde: Universal Music.de

 

“Dette er en stor oplevelse”, beskriver komponisten om samarbejdet med Schlager stjernen. “Han er et menneske, der har oplevet så meget – der også næsten har været død. At skrive for ham er en meget stor udfordring”. Kristina Bach roser også arbejdsforholdet til den 62 årige: “Han giver respons med det samme “Det er godt, det er mindre godt”. Også Maite Kelly er aktuel indblandet som komponist til Roland Kaiser.

“Jeg har også andre forfattere, da jeg ønsker en musikalsk indflydelse fra andre mennesker også, det giver en stor variation som muligt”, mener Roland Kaiser om det nye album. ” F.eks. Peter Plate fra Rosenstolz. Jeg vil have indflydelse fra mange vinkler”.

For ikke så lange siden startede Roland Kaiser på sin “Seelenbahnen” tourne. Albummet af samme navn udkom den 30 Maj 2014.

Kilde: Schlagerplanet.com

RELATEREDE ARTIKLER