“Kornblumen”: Jürgen Drews har udgivet sit nye album

Schlager ikonet Jürgen Drews har udgivet sit nye album “Kornblumen”. Efter “Schlossallee” fra 2009 og “Schlagerpirat” fra 2011, leverer “Kongen af Mallorca” med “Kornblumen” hvor hans rythmer er blevet loyale over for sine fans. Videoen til titelnumret er allerede frigivet i forskellige formater.

Jürgen Drews har med sit nye album “Kornblumen” nået endnu en milepæl

Jürgen Drews – Hvad ville det tyske landskab være uden ham?  Hans karriere er en stor vedvarende succes i schlager verden. Var der nogensinde Tysk schlager før Jürgen Drews? Det kan vi i hvert fald ikke huske. En ting er i hvert fald sikker, at med “Kornblumen” er han en af de mest farverige sangere i dette land og vil sætte endnu en milepæl i sin karriere. Med hans nye album lukker “Onkel Jürgen” begrebet problemfri med populære sange som “Bett im Kornfeld”, “Wieder allers im Griff” og “Wenn die wunderkerzen brennen”.

“Kornblumen”: Det venter dig på Jürgens Drews nye album

Udover Discofox rytmer som “Für immer & für ewig”, “Liebesnobelpreis” og “Wunschlos glücklich”, har Jürgen Drews også på sit nye album plads til party rytmer som “Jetzt & Hier (nur mir dir)”, “Gib mir einen kleinen kuss” og “Magst du mit mir tanzen gehen”. Desuden har han med “Nur ein leben” fået en pris: I denne sang skriver Jürgen om sine ulemper i sin karriere, for han rejser meget, og går desværre glip af meget i sit privatliv.

“Kornblumen” er udkommet i flere formater

Jürgen Drews nye slbum “Kornblumen” er ude som CD og til download digital hos forhandlerne nu.

Jürgen-Drews-kornblumen-1

Kilde: universal-music.de

Det skal du læse