Koncert i tidligere krigszone

Foto: MDR/Andreas Lander

DJ Ötzi er faktisk en garanti for godt humør. Han har underholdt sit publikum med sine festhits i mere end 20 år. I et stort tysk tv-show blev der dog afsløret et pikant foto, der viser DJ Ötzi i camouflagetøj Hvad ligger der bag?

I programmet “ZDF Magazin Royale” brugte oplægsholder Jan Böhmermann Facebooks forretningsmodel til at beregne og afdække hvordan tjenesten formodes at ødelægge demokratier verden over “Facebook er en fuldserviceudbyder til agitatorer og mordere over hele verden”, hævder Jan Böhmermann, der kort efter viser et billede, som meget få Schlager-fans ville have forventet. DJ Ötzi i krigstøj

Kort efter rystede Böhmermann sig og råbte “Min Gud”. Kæmpede den berømte sanger i Kosovo?

Koncert foran soldater

Nej, musikeren aflagde i 2001 et besøg hos de østrigske soldater i den tidligere krigszone og havde en strålende præstation foran 2.000 soldater i den lille by Suva Reka.

“Drengene er skæggede, de sikrer fred og sikkerhed her, det er fantastisk,” citeres DJ Ötzi i en rapport fra den østrigske hær.

De såkaldte KFOR-tropper skulle overvåge tilbagetrækningen af ​​jugoslaviske tropper og demilitariseringen af ​​Kosovo. Mere end 40 stater deltog i den militære aktion.

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER