Koncert-højdepunkter på 3 minutter

Så tidligt som i 2015 gav Andrea Berg flere koncerter i hele tyskland, og også til næste år er sangerinden flittig igen. Datoerne for hendes koncerter i år 2016 og 2017 er allerede slået fast. Touren, hvor hun vil præsentere hendes nye album, fører gennem Tyskland, Østrig og Schweiz, ikke Danmark i denne omgang. For at give en forsmag og for at mindes dette års koncerter, har hun på sin facebook side offentligt gjort en video med skønne billeder fra 2015.

IMG_8705
Kilde: John Nissen

„Das kann kein Zufall sein“

I præcis tre minutter er der de skønneste billeder med sangen “Das kann kein Zufall sein” som baggrundmusik. Den viser Andrea Berg på scenen og i forskellige outfits. Passende til video har hun stillet følgende spørgsmål til sine fans:

“Hallo Drømmepirater, her en video med skønne billeder fra min Open Air Tour. Hjælp mig med at beslutte: Hvilket kostume jeg skal have på Fredag til udsendelsen “Schlager des Jahres”?”.

Mere end 450 kommentar er der kommet under videoen. Mange fans har lagt billeder af sangerinden, som hun havde på under touren. Andre outfits er også en leopard kjole med meget benfrihed. Der er også kommentar som “Du kan bære alle”. På grund af de mange udtalelser er det svært for sangerinden, hvad hun skal vælge. Hendes tøjstil er måske allerede ændret til næste tour, da Guido Maria vil tage sig af garderoben for fremtiden.

 

 

Opslået af Andrea Berg på 17. november 2015

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse