Knækker han af smerte?

Florian gennemlever, hvad der nok er den mørkeste time i hans liv – efter sin far er hans mor nu kritisk syg!

Florian Silbereisen: Hans mor er så vigtig for ham

Han forbliver stærk for sine fans, spiller den charmerende, opstemte, altid i godt humør entertainer for dem. Men det ser dystert og trist ud i hans liv lige nu – Florian er bekymret for sine elskede forældre! Selvom Helga og Franz Silbereisen har været skilt i næsten 20 år, holder familien sammen. Florian opretholder et meget tillidsfuldt forhold til begge forældre. Han sagde offentligt om sin mor: “Hun er en af ​​mine bedste venner, ja, fortrolige. Hun ved alt om mig.” Med mødre er det sådan, ”de mærker det, før du overhovedet ringer, hvordan du har det”.

Mama Helga er på intensiv afdeling

Men nu har kvinden, der altid var der for sin søn, brug for al den hjælp, hun kan få: Ifølge avisen “BILD” skal Helga have fået et alvorligt slagtilfælde og har været på intensivafdelingen på en klinik i München lige siden. Florian afbrød straks sin sommerferie og skyndte sig til sygesengen. Siden da har han og hans fire ældre søskende næsten ikke forladt deres mors side og besøgt hende så ofte som muligt. Hun burde have det godt efter omstændighederne, hun er nu stabil, siger de, men Flori burde stadig være bekymret. Mama Helga er trods alt ikke det eneste hjertemenneske, han har været nødt til at bekymre sig om de seneste par måneder.

Flori skal også bekymre sig om Papa Franz

I foråret gennemgik hans far Franz en akut operation på grund af kraftige indre blødninger. Lægerne opdagede en ondartet svulst, der heldigvis ikke havde spredt sig og kunne fjernes. Men frygten består, chokket fortsætter med at have en effekt, selv hos Florian, der også sørger over tabet af sin sponsor, nære ven og professionelle plejefar Hans R. Beierlein, som han engang opdagede og gjorde Flori til, hvad han er i dag. Hans døde i begyndelsen af ​​august i en alder af 93 år og efterlader et stort følelsesmæssigt hul i Floris liv.

Hvem er sammen med ham nu?

Så for Florian kommer det tykt og hurtigt. Der kan ikke blive tale om en stille sommerpause i år, hans hjerte er tungt, og han skal nok arbejde hårdt for at holde fansene i godt humør de næste par uger. Den eneste trøst: Dramaet om hans forældre kunne bringe ham tættere på hans tidligere store kærlighed. Selvom hun længe har været glad for en anden, har hun flere gange understreget, at hun stadig føler sig godt med sin eks. Måske kan hun nu give ham følelsesmæssig støtte, for eksempel med gode minder om år sammen. Det er jo ingen hemmelighed, at Helga og Franz Silbereisen altid tænkte højt om deres søns kæreste på det tidspunkt…

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse