KLUBBB3: Nyt album til januar 2018

Schlager fra KLUBBB3 går ind i tredje runde! Florian Silbereisen, Jan Smit og Christoff har med deres “Puren schlager” siden debut “vorsicht unzensiert” fra 2016, ordentlig rystet schlagerscenen. Med deres gode stemnings sange som “Das Leben tanzt sirtaki”, “Märchenprinzen” og “Du schaffst das schon” har trioen ramt en ægte nerve. De to albums er tildelt Guld og Platin.

Kilde: Klubbb3 Facebook

Tredje KLUBBB3 album

Til januar 2018 udkommer det tredje album fra KLUBBB3. Dette fortalte direktøren fra pladeselskabet Unikat Music, Waltraud “Bizzi” Nießlein, som også har udgivet de tidligere albums fra KLUBBB3.

I et interview på hjemmesiden Montana Musik GmbH, det legendariske kunstner management af Hans R. Beierlein (Udo Jürgens, Alexandre, Heino, Stefan Mross, Stefanie Hertel, Patrick Lindner og mange flere) siger “Bizzi” Nießlein,  der ud over Beierlein, også er administrerende direktør: “Montana er et lille team og stadig står for kontakt for kunstnerne, forfatter, nye ideer. Som jeg sagde, så har Montana ikke noget at bevise. Det er sjovt, at implementere erfaring og ekspertise i dagens musik og medievirksomhed så godt som muligt. Denne succes med Unikat, et ungt, men energisk pladeselskab. Det styres af Michael og mig. Den første produktion, KLUBBB3, var meget vellykket. Til januar 2018 udkommer det tredje album. Og her også: En ide skal konsekvent, ofte også være overbevisende mod mange odds. Hans ville ikke have gjort det anderledes“. Hvornår præcis det nye album fra KLUBBB3 udkommer og hvilke titel det vil få, er endnu ikke bekendt gjort.

Kilde: Schlagerplanet.com

RELATEREDE ARTIKLER