KLUBBB3-medlem Jan Smit alvorligt syg. Alle forestillinger annulleret!

For en sanger er det en chokerende information, når hans læge giver ham absolut “sangforbud” på grund af en kraftig halsbetændelse. Dette var for nylig også tilfældet hos stjerner som Roland Kaiser, Anna-Maria Zimmermann eller partysanger Axel Fischer.

Nu er det også KLUBBB3-medlem Jan Smit der er ramt af halsbetændelse!

På sin hollandske Facebook-side henvender han sig til alle fans: ”Jeg oplever i øjeblikket mange lidelser og fysiske lidelser. I sidste uge fik jeg akut halsbetændelse. Så det er bare tiden for mig, at passe på mit helbred. Desværre har jeg aflyst alle planlagte forestillinger eller aktiviteter, og jeg vil bruge resten af året på at oplade mig selv til 2020 … ”

I foråret udgives hans nye album og han udgiver også et nyt KLUBBB3-album, efter de succesrige salver “Wir werden immer mehr” og “Jetzt geht’s richtig los”.

I 2020 vil han starte igen!

Derfor er Florian Silbereisen og Christoff De Bolle sandsynligvis nødt til at opgive deres “Hollandske” kammerat Jan, i det mindste indtil slutningen af i år.

En trøst og den bedste medicin for Jan Smit er hans børn! For kun få dage siden var han i stand til at fejre sin Emma’s 9’års fødselsdag trods sygdom. Familien måtte dog opgive en fødselsdagssang. Stemmebåndene skal skånes helt.

Kilde: SchlagerPlanet

Det skal du læse