Klostertaler: Deres afskedskoncert

Klostertaler fejre med deres folkemusik utrolige succeser. Det er med deres hits som “Ciao d´amore”, “Frei wie ein vogel im wind”, “Elena” og “Die längste nacht der welt” de stormer med på hitlisterne. To gange har Klostertaler vundet Grand Prix for folkemusik, tilbage i 1993 var det med sangen “An awunder hob i glaubt” og i 2008 med sangen “Heimat ist dort wo die Berge sind”.

I 2010 besluttede Klostertaler at afslutte deres karriere, efter 34 år tog de afsked med scenen. Siden da er nogen af bandmedlemmerne gået solo, som grundlæggeren og bandleder af Klostertaler Markus Wolfahrt. Som solist har han  nu udgivet to albums, “Mein weg” og “Grenzenlose freiheit”. Gerhard Tschann har ligeledes indledt en solo karriere og optræder under navnet Geri der Ex- Klostertaler.

30.000 til afskedskoncerten af Klostertaler

Årligt strømede fans til Klostertaler Heim open air i Klostertal. Til deres afskedskoncert kom 30.000 fans. I silende regn ventede Klostertaler fans og nød den sidste Heim open air fra deres idoler. En film optagelse vises på Goldstar TV den 31. Oktober 2013 kl. 20.00.

Die-Klostertaler-1

Kilde: Schlagerportal.com

Det skal du læse