Klar til start? Die Schlagerpiloten letter med et nyt album – SANTO DOMINGO

Foto: Telamo.de

Ud af fjerne og gå på flyet! Ø drømme, et blændende hav af farver og det spændende kærlighedseventyr, solhungrende melodier og ømme længsels følelser i henhold til alle regler for schlagerkunst i god stemning under den sydlige stjernehimmel – dette er om de ting, hvor de ramte piloter væver deres longplay-drøm “Santo Domingo”.

Hvad med en romantisk strandvandring til den næste dato? De ramte piloter er allerede fløjet forud for at udforske de smukkeste hjørner i verden. Tag et kig under de skyggefulde palmetræer “Mit dir im Paradies” og mist dit hjerte til “Lady Jamaika”.

“Santo Domingo” mangler virkelig ikke idylliske steder og dejlige fristelser. Indsæt cd’en, tryk på afspil og det går løs! Og hvis du har fundet dit nye yndlingssted, skal du gøre dig komfortabel med det musikalske møde med Die Schlagerpiloten.

Uanset om det er klassisk romantik med levende lys eller spændende oplevelser for to – med “Santo Domingo” er der garanteret hjertebanken! Lad dig forføre af sangene, og brug en vidunderlig tid. Hvis du tjekker ind med Schlager-piloterne, kan du se frem til den bedste udsigt lige i midten og langt væk.

“Santo Domingo” er den all-inclusive billet for kendere, der ønsker at danse uden for linjen med bløde guitarriff og livlige synth-sofistikerede numre. Bare start, dykk – og den kedelige hverdag kan pakkes sammen! Det bedste ved det: Den nye album-cd “Santo Domingo” er lille, let og passer i enhver håndbagage.

Albummet „Santo Domingo“ blev udgivet d. 17.04.2020 af TELAMO.

Bestil på itunes: Klik her
Bestil hos iMusic: Klik her

Det skal du læse