Kim Fisher i “Giovanni Zarrella Show”: Hun er allerede erklæret død

I mere end 20 år har hun været et af de mest kendte tv-ansigter i Tyskland: Kim Fisher. Hendes navn er dog ikke ligefrem et kendt et for alle hendes kolleger i medieverdenen. I “Tagesschau” blev hun ved et uheld erklæret død. Hvordan kunne det ske?

“Tagesschau” er faktisk kendt for sin troværdighed, og hver aften ser flere millioner mennesker nyhedsudsendelsen, som blev sendt for første gang i 1952. Selv om mange veluddannede redaktører kontrollerer de offentliggjorte rapporter grundigt, sniger der sig alligevel en og anden pinlig fejl ind.

“Tagesschau” rapporterede: “Kim Fisher død”.

I 2016 rapporterede “Tagesschau” ved et uheld om “Riverboat”-stjernen Kim Fisher’s død. En nyhed, der helt sikkert fik hendes fans til at gispe et øjeblik, men det var en slem misforståelse. Der var i virkeligheden tale om den tidligere “Star Wars”-skuespillerinde Carrie Fisher, som døde den 27. december 2016 på grund af hjertestop. Desværre tog redaktørerne af “Tagesschau” fejl af navnet og skrev i stedet: “Skuespillerinden Kim Fisher er død”.

Kim Fisher’s reaktion var SÅ humoristisk

En rapport, der bragte de ansvarlige i ARD i forlegenhed. De undskyldte endda officielt over for Kim Fisher. Kim tog denne fejltagelse med humor. “De døde lever længere! I denne forstand – det kan ske, kære kolleger. Til livet”  svarede Kim Fisher, som for nylig måtte tale om sin seksualitet i Schlager.de-interviewet med Julian David.

Kilde: Schlager.de

(Hvorfor denne historie først kommer frem nu, skal vi ikke kunne sige, men sjov er den – red.)

Det skal du læse