Kerstin Ott: Er hendes karriere truet?

Faktisk kunne ting næppe gå bedre for Kerstin Ott. Den populære ”Regenbogenfarben” -sanger skriver ikke kun det ene box office-hit efter det andet, men sikrer også, at koncertsalerne er udsolgt.

Man kunne tro, at intet kan stoppe hende. Hun annoncerede allerede en større turné i 2020: 20 forestillinger var planlagt i hele Tyskland. Men en ting kunne nu hindre hende.

Nu fortæller hun til “klatsch-tratsch.de”, at hun var bekymret for sine turnédatoer i slutningen af året. Årsagen var det officielle forbud mod alle større begivenheder i forbindelse med Corona-krisen indtil 31. august.

Næsten alle datoer, der var planlagt i denne periode, vil derfor blive annulleret. ”I øjeblikket håber vi stadig, at min turné kan starte i slutningen af året. Men jeg synes personligt, at det vil være vanskeligt” sagde Kerstin i et interview.

Kerstin talte også om sin største længsel – hun savner ekstremt scenen:

”Jeg plejede at rejse rundt fire dage om ugen og i forskellige byer. Men jeg er ikke fast ved denne tanke for evigt, og jeg gør hvad der hjælper mig i dette øjeblik.

Kerstin er optimistisk, og ville trods alt ikke være Kerstin Ott, hvis hun ikke prøvede at se det positive i situationen.

Så hun bruger tiden til at tilbringe en masse tid med sin familie eller til at skrive nye sange. Sådan kender man Kerstin og powerkvinden. Og det bedste: Hendes fans tålmodighed er mere end belønnet.

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER