Kelly Family: Sammenbrud!

Foto: TVNOW / Stefan Gregorowius

Hans hjerte slår for at danse! John Kellys drøm blev til virkelighed da han blëv deltager i RTL-showformatet “Let’s Dance”. Men efter det tredje show var det slut for ham! Ikke fordi han var dårlig og blev valgt fra showet. Der er et familiedrama bag slutningen.

Det var længe spekuleret over, hvorfor John Kelly pludselig hængt sine dansesko på “Let’s Dance”. Først blev det fortalt, at et familiemedlem var sygt. På samme tid annullerede også Johns bror Angelo, der var på scenen på ProSieben for “The Masked Singer”.

Han talte også om personlige grunde, så man spekulerede i, hvilken Kelly der måske var sket noget med. Angelo havde snakkede hurtigt efter sin “TMS” -exit, men John lod der gå to uger før han gav lyd fra sig.

Som tv-stationen RTL rapporterer på sin hjemmeside, blev svigerfaren til 53-årige behandlet på et hospital, hvilket igen burde have ført til sammenbrud af hans kone Maite. Da tiderne allerede er vanskelige nok, ønskede Kelly at være der for sin familie i Spanien.

Sammenbrud og panikanfald

John Kelly forklarer på sin Instagram-konto: Hans svigerfar blev ført til hospitalet for to uger siden (ikke på grund af Corona!). Siden da ville hans tilstand ikke forbedre sig.

Og på grund af de strenge Corona foranstaltninger fik hverken hans kone eller svigermor lov til at besøge hospitalet, forklarer John.

Derudover ville hans kone også have bekymret sig for ham i det fjerne Tyskland, hvilket ville have medført et alvorligt sammenbrud for hende og med konstante panikanfald, siges det. Da John fandt ud af det, hoppede han på det næste fly.

Følelsesmæssig erklæring

Endelig sagde John Kelly et par ord til hele Let’s Dance-holdet.

Han ville savne alle og bede for alle. Han forlod også sin dansepartner, Regina Luca! Han takkede hende for at have fundet en nær ven og en absolut professionel i hende og for at lægge hele sit hjerte og sjæl i deres fælles træning.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af John Kelly (@johnkelly.official) den

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse