Kelly Family laver igen Musik: Men hvad med Maite Kelly?

I 2005 kom det sidste album “Hope” fra The Kelly Family, før de succesrige medlemmer fra familie bandet blev spredt over hele verden. Familiens overhoved Dan Kelly døde i 2002 og så var det ikke som før. Men her i 2017 er en stor del af familie klanen igen tilbage på scenen. Kort efter annonceringen, at The Kelly Family på datoerne d. 19-20-21 maj vil holde tre genforeningskoncerter i Dortmund Westfalenhalle, blev der hurtigt udsolgt. Angelo, Patricia, Joye, Kathy, Jimmy. John og Paul Kelly fortæller videre at ud over koncerterne og vil der også komme et nyt album, med titlen “We Got Love”.

Kelly Familie, Facebook

På Facebooksiden Kelly Familie skriver de: “Hallo i kære, vi er efter flere år endelig sammen igen i studiet, og sammen laver vi et nyt album. At de tre planlagt koncerter i Dortmund Westfalenhalle allerede er udsolgt, har overrasket os meget. Vi har først nu forstået, hvor vigtigt det er for mange mennesker, at vi igen er sammen og laver musik. Nu er vi i studiet og laver musik“.

Og videre: “Det er en vanvittig følelse igen at synge sammen og lave musik. På albummet “We Got Love” venter der jer flere af vores største hits, som er genindspillet og lyden er frisket op. Der er nye sange og også en overraskelse. Men lige nu vil vi ikke fortælle så meget mere, men koncentrere os om at lave musik. Vi takker for den overvældende respons og glæder os til at se jer“.

Men to af de mest succesfulde medlemmer fra den daværende Kelly Familie er ikke med i genforeningen. Michael Patrick også kaldet Paddy Kelly, som i halvfemserne skrev hits som “An Angel”. I dag er han en succesfuld solomusiker. I 2015 og 2016 udkom hans sidste albums “Human” og “Ruah”.

Noget mere kendt i Tyskland er søsteren Maite Kelly. Maite har i Tyskland fået et navn som schlager sangerinde. Hendes duet med Roland Kaiser “Warum hast du nicht nein gesagt” er efter “Atemlos durch die Nacht” af Helene Fischer, en af de mest succesfulde sange sidste år. Også som bogforfatter har Maite Kelly med “Hummel Bommel” skrevet sig ind i børnenes hjerter.

Hvorfor er hun ikke med ved comeback af Kelly Familie? Officielt er der ikke kommet nogen udtalelse. Til SchlagerBlume svarede Maite sidste år i et interview, da hun fik spørgsmålet, om der kunne være en genforening af alle Kelly Familie søskende: “Man skal aldrig sige aldrig, men skal man gøre det, skal det gøres rigtigt – Min far var drivkraften, visionæren, uden vision går det ikke. Jeg tror, det er muligt, men det vil være en skam, hvis man ikke gør det rigtigt. Hvis man kun gør det halvt. Hvis livsnerven mangler. Folk er ikke dumme, publikum er ikke dumme. De mærker, om det er autentisk eller ikke. Og er det autentisk, er det med hjertet“.

Det nye album af ´Kelly Family “We Got Love” udkommer 17 marts.

Kilde: Schlagerblume.de

 

RELATEREDE ARTIKLER