Kastelruther Spatzen: Brutalt mord!

Kilde: Kastelruther Spatzen Web

Denne sag beskæftigere kriminal politi stadig den dag i dag: For mere end 20 år siden blev den daværende leder af Kastelruther Spatzen, Karlheinz Gross, fundet såret foran et Magdeburg-lager. Kort tid døde han af komplikationerne på hospitalet. Politiet mener stadig det var en voldsom død.

Men hvad er der sket? Den 6. marts 1998, en fredag, rejste det populære musikalske band fra en koncert i Magdeburg til Essen. En varevogn med mange fanartikler gav imidlertid problemer. Som leder var Karlheinz Gross alene for at bringe køretøjet til et værksted.

Under reparationerne forblev Gross ved varevognen for at overvåge alt. Omkring kl. 16:40 ringede hans bror Albin, bandet’s keyboarder, og talte om noget “kludder” forårsaget af værkstedspersonalet. Det var det sidste tegn Karlheinz i live.

Fem minutter senere forlod Karlheinz Gross værkstedet til fods, da varevognen stadig ikke var færdig. Hvad der skete der efter, det er stadig et uløst mysterium. Kl. 18.15 fandt en lastbilchauffør den alvorligt skadede manager omkring tre kilometer væk i et fjernt industriområde.

Karlheinz Gross døde af de alvorlige skader, senere samme dag. Selv en operation kunne ikke hjælpe ham. Politiet betragter det stadig som mord.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse