Kastelruther Spatzen begynder tour uden Norbert Rier

Efter en hjerteoperation er Norbert ikke helt klar til at gå på scenen ved Kastelruther Spatzen Touren. Koncerterne finder stadig sted, med sandsynligvis den bedste erstatning.

Kilde: Kastelruther Spatzen Facebook

Kastelruther Spatzen kommer med en trist og en smuk nyhed. Sanger Norbert Rier håbede at være frisk efter sin hjerteoperationer d. 29 november til tour start. Men i en videobesked fortæller han at han stadig er i genoptræning og ønsker mere tid til at komme sig helt. Den gode nyhed: Koncerterne finder sted! Norberts søn Alexander Rier, som selv er succesrig sanger, vil tage pladsen for sin far i midten af Kastelruther Spatzen.

Kilde: Kastelruther Spatzen Facebook

Spatzen og Alexander allerede i gang med prøver

Indtil for nylig håbede Kastelruther Spatzen, at Norbert Rier hurtigt ville komme sig efter sin operation, og tage med på tourne. Men ny skuffelse:”Desværre frigav lægen ham ikke. Norbert skal igennem hele genoptræningen uden afbrydelser, for at komme sig helt”, hedder det på Spatzen Facebook side. Nu med få dage til tour start er denne besked ikke så sjov, hvad i grunden også er meget forståeligt. Men: “Selv i vanskelige tider holder vi sammen som en familie og i sammenråd med Norbert og arrangør, spiller vi koncerterne sammen med Norbert søn Alexander som sanger“. Skriver Kastelruther Spatzen videre. I øjeblikket er det prøver, med Alexander, så alle sangene sidder rigtigt og er klar til tour start. Deres fans, beder de om forståelse, da de jo også har købt Norbert Rier. Men på et punkt har de helt sikkert ret: “Vi er sikre på at fuldstændig aflysning af koncerterne ikke ville have været til nogens fordel“.

Kilde: Schlagerplanet.com

RELATEREDE ARTIKLER