“Karnevalissimo”: Det moderne karnevalsprogram

Efter to års pause viser ZDF endelig igen “Karnevalissimo” – det er et lidt anderledes karnevalsprogram. Ikke kun kostumefans vil få noget for deres penge, men også schlagerlyttere: I underholdningsshowet vil der nemlig være bands og musikere. Så slå over på ZDF i aften kl. 20.15.

Dette er “Karnevalissimo”

Dette er en lidt anderledes udsendelse i karnevalstiden. Ingen traditionelle taler, ingen møder med fjolser, og ingen svingende marionetdukker. I “Karnevalissimo” på ZDF frasiger man sig de store dragter og koncentrerer sig om en sjov forestilling og gode vittigheder. Der skal grines så meget som muligt, ikke kun i Rheinland, men også i andre dele af Tyskland. Producenten har allerede sørget for de gode grin: Den slagfærdige værtinde Janine Kuntze fører dig sammen med Marc Metzger gennem programmet.

Kilde: ZDF.de
Kilde: ZDF.de

Som vaskeægte kølnerinde bærer hun hjertet på sin tunge og er fyr og flamme for kanevalstiden. Ved hendes side vil i dag være Kølns stjerneskud Marc Metzger, som er velkendt regionalt. Med vittigheder og charme fører de dig begge gennem programmet og er ledsaget af mange prominente karnevalsgæster. Med er blandt andet “Ne Hausmann”, “Ne Knallkopp” og Ne Köllsche Schutzmann”. Også landmand Heinrich Schulte Brömmelkamp vil være på scenen.

Disse schlagersangere kommer

Også schlagerfans vil naturligvis ikke blive skuffet: Humøret vil komme med voXXclub. De smarte unge fyre i bandet gør hver tv-udsendelse til fyrværkeri og giver danselyst. Disse schlager-unge skal man ikke gå glip af. Også Jürgen Drews vil komme, og et band du ikke bør gå glip af: selvfølgelig kølner kultbandet Brings.

Karnevalissimo kommer i aften kl. 20.15 på ZDF.

[box_info]Kilde: Schlagerplanet.com[/box_info]

 

Det skal du læse