Kan Melissa Naschenweng vinde for fjerde gang?

Det er ved at blive spændende igen i Østrig. “Amadeus Austrian Music Awards”, den største musikpris i Østrig, vil blive uddelt i Wien den 28. april 2023, og fans kan allerede nu stemme på deres idol. For der er 5 schlagerstjerner med i opløbet – bl.a. Melissa Naschenweng, som kan vinde for fjerde gang i træk.

Kan Melissa Naschenweng forsvare sin trone?

Det er en succeshistorie: Melissa Naschenweng har vundet Amadeus Austrian Music Award i kategorien “Schlager/Volksmusik” tre gange i træk i de seneste år. Og her i 2023 er hun igen nomineret i netop denne kategori. Hun skal konkurrere mod Semino Rossi, Die Seer, die Nockis og Andreas Gabalier. Melissa har allerede flere gange været i et spændende kapløb med sidstnævnte.

Amadeus Award: Er Andreas Gabaliers tørkeperiode slut?

Det er seks år siden, at Andreas Gabalier modtog en “Amadeus Austrian Music Award”. Vil han endelig kunne vinde igen efter sin megakoncert i München? Eller vil Melissa Naschenweng overhale ham igen? Sikkert er det, at hun er nomineret i en anden kategori i 2023. Hendes aktuelle værk “Glück” er med i kampen om titlen som “Årets album”. Nockis er også med i opløbet med “Ich will dich” og dermed også nomineret to gange. Vi er spændte – afstemningen til “Amadeus Austrian Music Awards” er allerede i gang og fortsætter indtil den 20. marts. Vi kan dog ikke afgive vores stemme her fra Danmark, man skal være bosat i Østrig – Desværre.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse