Kan hun forsvare sin titel?

Foto: aama 2021 / Julian Schmidt

Sidste år vandt Melissa Naschenweng og hendes team to kategorier ved “Amadeus Austrian Music Awards”. De nominerede for 2022 er nu fastlagt. Klarer hun det igen?

I de sidste to år har Melissa Naschenweng kunne sikre sig Østrigs mest eftertragtede musikpris i kategorien “Schlager/folkemusik”. Mens hun havde en let kamp i 2020, fordi Andreas Gabalier ikke var nomineret, vandt hun i 2021 over Volks Rock’n Rolleren.

Så i år kunne den 31-årige gøre hattricket perfekt. Hun får igen konkurrence fra Andreas Gabalier og DJ Ötzi. Nik P. og Semino Rossi er også nomineret.

Chris Steger: Vil han overraske igen?

Meget overraskende: Alle disse store navne er kun nomineret i én kategori i 2022. I stedet er det en nykommer, der kan vinde to præmier på én gang: Chris Steger. Den unge østriger opnåede allerede en historisk succes i 2021:

Den 18-årige sikrede sig prisen i kategorien “Årets sang” med sin sang “Zefix” og gik dermed over i historien som den yngste “Amadeus Austrian Music Awards”-vinder gennem tiderne. Hittet har endda nået platin i Østrig. Albummet fulgte kort tid senere. Dette er nu nomineret til “Årets Album”. Chris er også en af ​​kandidaterne i “Pop/Rock”-kategorien.

I kan stemme på jeres favorit her Voting2022

Prisuddelingen finder sted den 29. april 2022 i Volkstheater i Wien.

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER