Kaisermania udsolgt på 30 minutter!

Vanvid! Simpelthen: kejserligt! Billetsalget til Roland Kaisers sommer-spektakel “Kaisermania 2023” startede fredag klokken ti præcis hos billetudbyderen Eventim. Der gik ikke engang 30 minutter, før meddelelsen dukkede op: “Ikke tilgængelig i øjeblikket”. Alle ønsker at se Kaiser – udsolgt!

Roland Kaiser-fans har længe vidst: Hvis du vil se Kaiser, skal du planlægge godt – og ikke kun markerer starten på billetsalget tykt i deres kalendere, men står også rigtig tidligt op. For at forhindre uregelmæssigheder hos billetkøberne var billetterne i år begrænset til fire billetter pr. person og er blevet personliggjort.

Priserne var: 94,90 euro for en normal billet, 150 euro for VIP-pakken, og de fire Kaisermania 2023-shows i Dresden begynder den 28. juli. Roland Kaiser udtalte sig begejstret: “Jeg er målløs og fuldstændig overvældet! Endnu en gang viser mine fans mig, hvor uendelig stor deres loyalitet og tillid er. Tusind tak til alle derude!”

Roland Kaiser: Fans kan stadig håbe

Men måske er der stadig noget, der er muligt: I dag kan Roland Kaiser-fans skrive sig på en venteliste over billetter. På hjemmesiden stod der: “Nogle gange får vi flere billetter senere. Der er ingen oplysninger om, hvorvidt der er tale om en kunstig mangel på billetter for at få fat i det “udsolgte” stempel, der øger efterspørgslen.

Klik her for at gå til venteliste: Venteliste

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse