„Kaisermania“ 2018 sendes live i TV

Billede: kaiser-mania.de

Endnu en gang bringer Roland Kaiser “Dresden” til at ryste ved hans “Kaisermania”. Hjemmefra kan du se frem til en koncertaften direkte live på tv.

For mange er tiden endelig kommet: “Kaisermania” 2018 starter i fredag den 3. august i sin 15. udgave. Som i de tidligere år kan fans der ikke er i Dresden, se Roland Kaizers show live på tv i 2018. Vi må dog være lidt tålmodige med en dag mere end Dresden-publikum: MDR sender kun den anden koncert af “Kaisermania” i 2018 på tv.

Billede: kaiser-mania.de

Også for Roland Kaiser er denne OpenAir blevet en integreret del af hans liv. Siden 2003 har han været på scenen til “Kaisermania” i Dresden. Arrangementet fejrer sit jubilæum her i 2018, da det er den 15. udgave af koncerterne på Elbufer i Dresden, og vil indeholde koncerter nummer 30 til 33 på programmet.

Billede: kaiser-mania.de

Den 31. Kaisermania-koncert i Dresden vil være på tv. MDR’en udsendes live i morgen lørdag den 4. august 2018 fra bredden af Elben. Transmissionen begynder klokken 19.50 og dermed næsten ti minutter før Roland Kaiser går på scenen i henhold til tidsplanen.

Billede: kaiser-mania.de

Herefter vil der være næsten tre timers “Kaisermania” live på tv i 2018.

Så husk i morgen”Kaisermania” lørdag den 4. august, kl. 19.50 på MDR-tv.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse