„Kaisermania“ 2018 sendes live i TV

Billede: kaiser-mania.de

Endnu en gang bringer Roland Kaiser “ Dresden ” til at ryste ved hans “Kaisermania”. Hjemmefra kan du se frem til en koncertaften direkte live på tv.

For mange er tiden endelig kommet: “Kaisermania” 2018 starter i fredag den 3. august i sin 15. udgave. Som i de tidligere år kan fans der ikke er i Dresden, se Roland Kaizers show live på tv i 2018. Vi må dog være lidt tålmodige med en dag mere end Dresden-publikum: MDR sender kun den anden koncert af “Kaisermania” i 2018 på tv.

Billede: kaiser-mania.de

Også for Roland Kaiser er denne OpenAir blevet en integreret del af hans liv. Siden 2003 har han været på scenen til “Kaisermania” i Dresden. Arrangementet fejrer sit jubilæum her i 2018, da det er den 15. udgave af koncerterne på Elbufer i Dresden, og vil indeholde koncerter nummer 30 til 33 på programmet.

Billede: kaiser-mania.de

Den 31. Kaisermania-koncert i Dresden vil være på tv. MDR’en udsendes live i morgen lørdag den 4. august 2018 fra bredden af Elben. Transmissionen begynder klokken 19.50 og dermed næsten ti minutter før Roland Kaiser går på scenen i henhold til tidsplanen.

Billede: kaiser-mania.de

Herefter vil der være næsten tre timers “Kaisermania” live på tv i 2018.

Så husk i morgen”Kaisermania” lørdag den 4. august, kl. 19.50 på MDR-tv.

Kilde: Schlagerplanet.de