Kaiser, Ott & Co.: Disse stjerner kræver vaccinationer

Siden marts 2020 har den Tyske kultur- og eventindustrien lidt massivt på grund af pandemien. Selv halvandet år efter de første begivenheder blev aflyst, er det stadig umuligt at planlægge hele toure og lade dem finde sted.

Koncerter er kun muligt lejlighedsvis og under meget strenge betingelser. Efter kampagnen “Alarmstufe Rot (Rødd alarm)” er der nu lanceret en ny kampagne: “Impfen schützt (Vaccination beskytter)”.

Roland Kaiser: “Kunst og kultur er grundlæggende behov”

D. 25. august blev de første indlæg på sociale medier under hashtagget #impfenschützt. Roland Kaiser var en af ​​de første stjerner til at vise sit flag. Det var også ham, der kunne give de første koncerter igen sidste år under mottoet “Back to Live” i Waldbühne Berlin.

I sit opslag gjorde Roland det klart, at kunst og kultur er grundlæggende behov og fremmer social samhørighed, især i vanskelige tider. Helt korrekt – men i øjeblikket deler emnerne vaccination og corona samfundet!

Nogle mennesker ser 3G-reglen som en trussel mod dannelsen af ​​et toklassesamfund og føler sig tvunget til at vaccinere – især da der tales om, at restauranter ikke længere må besøges uden en fuld vaccination. Kommentarerne under opslagene er derfor mere end blandede.

Kerstin Ott: Hun tager åbent fat på sine fans

Tvivlen om, hvorvidt præparaterne blev testet nok med så kort varsel, gør også situationen vanskeligere. Kerstin Ott fandt nu lige præcis det i sit indlæg:

”Jeg kan godt forstå, at der er mange mennesker, der er bange for at tage det, der ser ud til at være et så kort testet præparat. Men jeg mener også, at især her i Tyskland har vi ganske høje krav til at bringe lægemidler på ‘markedet’. Med mit indlæg vil jeg ikke holde foredrag for nogen eller komme for tæt på, jeg vil bare opfordre dem til at tænke over det, hvis du ikke har besluttet dig endnu.”

Også hun ville gerne vende tilbage til det normale hverdagsliv med fulde sale og folk, der fester. I øjeblikket er vaccinationsraten naturligvis stadig alt for lav til at gøre det muligt. Derudover er den berygtede Delta-variant voldsom.

Anna R.: Hun kampagnerer også for vaccinationer med stjerner fra andre genrer

I øvrigt deltager ikke kun Schlager-stjerner som Roland Kaiser, Kerstin Ott, Ben Zucker og Heinz Rudolf Kunze i kampagnen, men også utallige andre kunstnere, bands og arrangører. Anna R. (tidligere Rosenstolz) fortæller også i en personlig video på Instagram-kanalen på platform 8 og delte følelsesmæssigt:

“Kære, del venligst følgende opslag om, hvad der skal til! Utallige fans af utallige andre kunstnere gør dette også lige nu! Lad os hjælpe, lad os gå og: FÅ VACCINEN !!! Al det bedste & Moin fra Gleis8 – AnNa R., Timo & Manne.”

Man kan kun håbe, at disse stærke appeller vil hjælpe til endelig snart at kunne leve ubekymret sammen igen …

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER