Kaiser Mania Koncert 2022 i Dresden.

KaiserMania 2022 i Dresden.
Så er vi i gang igen. Nu kommer alle de koncerter vi ikke fik set i 2020 & 2021. Man kan godt mærke på kunstnerne at det er længe siden de har måttet stå på en scene. Roland Kaiser er selvfølgelig ikke nogen undtagelse. Han var meget glad for at komme i gang igen. Han er tit blevet spurgt på det sidste om han ikke ville til at stoppe, da han nu var blevet 70 år. Det mente han ikke da han følte sig sund og rask og nyder det at være sammen med sit publikum – han elsker dem.


Kaiser Mania i Dresden bliver/blev afholdt d.29/7-30/7-31/7 & 4/8-5/8-6/8, 72.000 tilskuer på disse 6 dage i Dresden. Og ALT er udsolgt siden 2020. Intet under for mange valfarter til Dresden ved Elben netop for at se noget af Tysklands absolutte bedste Schlagermusik, hvis ikke det bedste. Publikum, ja, de er jo også blevet kåret som verdens bedste. Så det går op i en samlet enhed – KAISERMania. Konceptet er enkelt samme sted hvert år, og det er det samme som Beatles gjorde i England i sin tid. Altså har man bare kopieret dette koncept. Men med en utrolig præcision.

Rekorden er 12.000 biletter revet væk på 7 min. Man skal være mere end klar ved tastaturerne hvis man vil have en billet hertil.
Koncerten Lørdag d. 30 August, blev sendt Live direkte fra Dresden, med konferencier Sarah von Neuburg & Lars Christian Karde i 28 graders varme. En skøn aften med fuld hus 12.000 meget veloplagte tilskuer. Koncerten starter med “Let me Intertain you”, som går over i melodien Kurios. Fansene er med lige med det samme. Og så bliver der sunget hele aftenen uafbrudt, sammen med Kaiseren på denne flotte kulisse, med Elben og de flotte slotte rundt omkring en. Fantastisk stemning lige fra starten af. Der blevet sunget og hujet imellem alle numrene, publikum var helt oppe og ringe – og de blev ved. Kaiseren kunne næsten ikke få startet på den næste melodi i rækken.

Der havde været en koncert dagen før samme sted, og han mente nok at vi måske kunne toppe den. Det gjorde vi, så. Alle de kendte numre var der selvfølgelig, mange af dem i lidt andre udgaver end vi var vant til at høre dem – absolut spændende udvikling. Der var kommet en ekstra Backup sangerinde Jerill Jacklin på, sammen med et hav af musikere. Single guitaristen Jörg Basselberg,var denne aften et kæmpe plus ved denne koncert. Enorm dygtig guitarist, som til tider var i en helt anden dimension/verden – godt for schlageren.
Reinhard Mai har skrevet en fantastisk velklinge melodi “Über den Wolken”, den performer Kaiseren også denne aften med kæmpe cardo til Jörg som var helt fantastisk på akustisk Guitar. Roland måtte lige høre publikum igen synge uden ham, da han mente at han ikke behøvede at være der – publikum kendte den !!!


Roland havde arbejdet meget intens på sit nye Album Perspektiven, som udkommer i September. Han havde dog en af melodierne med, som vi skulle have en forsmag på – “Zuversicht”. En flot sang efter min smag. Optagten til Scach Matt, er man ved at falde ned af stolen med sådan en guitarsolo fra Jörg -super.


Pludselig kommer Kaiserens guitarist Billy King op og synger “ich berue nichts”, sammen med Kaiseren. Dejlig hyggelig duett, sådan en aften under åben himmel med 28 graders varme. Maite Kelly har netop skrevet en ny titel til Kaiseren, som vi skulle høre denne aften “Gegen die Liebe kommt man nicht an”. Velklingende, god melodi. Efter en time og 52 minutter, tror man at man er kommet til en Rockkoncert men melodien går så over i Im 5. Element. Spændende koncept. Ja, man kunne blive ved med at skrive om KaiserMania koncerten, men det skal jo have en ende. Det fik det også med et kæmpe fyrværkeri, som slut på denne FANTASTISKE aften ved Elben. Årets bedste koncert. Ren Kult.

En koncert der skal ses Live – kæmpe oplevelse.

 

Det skal du læse