kærlighed fra fans: Gå udklædt som schlagerstjerne til karneval

Hundredvis af Helene, tusindvis af Andrea og endnu flere smukke Floris – en rigtig god idé og i disse dage ikke så urealistisk. Det er karneval og de festende er løs. Der er masser af sjove udklædninger på gaderne; klovne, bier, dyr, bjørne, Rødhætte, Mickey Mouse og superhelte er alle på en mission. Blandt dem er der også nogle schlagerstjerner. Den mest aktuelle og populære præstation er at gå som enten Helene Fischer eller Andrea Bergs dobbeltgænger.

Kilde: AndreaBerg-Fanklub.dk
Kilde: AndreaBerg-Fanklub.dk

Dette behøver du for at skabe det perfekte Andrea Berg-udseende:

Hvis du stadig ikke har bestemt dig men overvejer at gå som Andrea Berg, må du ikke mangle: den røde paryk! Helst med pandehårs frisure – i nødstilfælde kan man selv klippe det. Lige så vigtigt, som den rigtige frisure, er det rigtige tøj. Det bedste er at sørge for et par læderbukser, et par sorte støvler og en rockende bluse. Eller for dem der gerne vil vise lidt hud; en kort nederdel og et par strømper. Andrea optræder gerne sexet og afslørende på scenen.

Kilde: ORF.at
Kilde: ORF.at

Det passende tøj for Helene Fischer:

Er du mere til blond? Ikke noget problem, så gå som Helene Fischer. Her skal parykken ikke være rød, men gerne blond. Det er især vigtigt at lave en ægte Helene Fischer-makeup; den bør være afdæmpet med et naturligt smukt look som sangerinden selv kan lide den. Hvad tøjet angår, må det gerne være lidt rodet. Helene bærer stramt siddende, glitrende, farverigt og prangende tøj, privat kan hun lide det mere afslappet look. Helene Fischer er altid moderne og smart, og hun er en af de mest berømte stjerner i branchen.

Det perfekte Helene-kostume skal selvfølgelig akkompagneres med en passende partner klædt ud som Florian Silbereisen, så kan tøjet ikke toppe mere. Endnu bedre ville naturligvis være, hvis følgeren helt naturligt ligner Florian Silbereisen. Så vil du helt sikkert blive bedt om autografer.

Kilde: ORF.at
Kilde: ORF.at

Til alle mænd: Andreas Gabalier kostume:

Kan du lide Andreas Gabaliers musik, og vil du gerne føle dig som den flotte ‘Steirer’? Så har du kun en mulighed til karneval. Du behøver et par lederhosen, en ternet skjorte, solbriller og en rigtig flot frisure.

Dette var et lille udvalg til et karnevalskostume. Hvem vil gå udklædt til karneval?

[box_info]Kilde: Schlagerplanet.com[/box_info]

Det skal du læse