Kæmpe overraskelse for hendes fans

Foto: SWR/Kimmig/Wolfgang Breiteneicher

Beatrice Egli er tilbage! Efter en pause på Instagram er hun nu mere end klar til at optræde live foran publikum igen og endelig lave koncerter igen på sin catch-up-turné. Beatrice har endda fundet på en helt særlig godbid til sine fans…

Den 14. marts skulle hun allerede være klar. Den første omlagte koncert på den sidste turné, som blev aflyst på grund af Corona, skal finde sted i Bochum. Det er endnu ikke klart, under hvilke pandemi-relaterede forhold optræden foran Beatrice-fans skal gennemføres, men Beatrice er selvsikker og fuld af forventning.

Mange kunstnere har det sikkert på samme måde, som du har det i øjeblikket. Efter at corona-virussen har lammet næsten alle begivenheder, kan de fleste entertainere ikke længere vente med at storme ind på scenen og optræde foran deres fans.

Beatrices aktuelle album “Alles was du brauchst” har allerede leveret en lovende titel med sangen “Ganz Egal”, som det indeholder, som nu udkommer som single med egen musikvideo. Og det er her fans af den livsglade blondine kommer ind…

Fans kan deltage i musikvideo

“Jeg har en rigtig stor overraskelse til dig,” afslører Beatrice Egli på sin Instagram-kanal. Beatrices følgere har indtil den 6. marts chancen for at være med i musikvideoen til “Ganz egal”. Den eneste betingelse: at optræde i en kort TikTok-video til nævnte sang af Beatrice, uden grænser for fansenes kreativitet.

“Det er lige meget, om du synger med, danser eller laver noget skørt,” understreger Beatrice, budskabet i hendes sang er præcis dette: Man skal ikke være afhængig af andres mening, “uanset hvad” folk siger.

Ud over den unikke mulighed for at være en “del” af hendes video sammen med Beatrice Egli, kan alle deltagende fans kan endda vinde et Matterhorn-flag signeret af deres stjerne. Så det er bare med at komme igang!

Kilde: Stadlpost.at

Det skal du læse