Jürgen Milski udgiver Helene-hymne

Adskillige priser, to nummer et-albums og en masse reklametilbud. Helene Fischer er absolut blandt de største tyske musikstjerner. Det har partysanger Jürgen Milski også fundet ud af. Han har over for Schlagerplanet fortalt, at han er fan af Helene Fischer og ikke kun det, han har til ære for den 30-årige sangerinde endda indspillet en sang. Efter “Du bist es vielleicht” har Jürgen Milski allerede det næste potentielle hit i sin “Schubladen”, som han siger.

“I slutningen af oktober, den endelige udgivelsesdato kender vi ikke, udkommer en ny sang fra mig. Derefter snakkede de om den næste sang, som er en sommersang”. Naturligvis vil vi gerne vide mere om den nye sang. “Jeg kan allerede fortælle lidt om den. Jeg er meget meget stor Helene Fischer-fan, og denne sang handler netop om denne kvinde. Det er en fantastisk sang. Titlen lyder “Oh Helene”. Det er et dansebart nummer, ikke kun til midnat. Jeg tror, den bliver god”.

Kilde: Jürgen Milski Web
Kilde: Jürgen Milski Web

“Helene Fischer sieht nicht nur gut aus, die kann auch alles”

Hvorfor en sang for at ære Helene, er for Jürgen Milski ikke en overfladisk ting, men snarere af mere personlige grunde: “Helene Fischer ser ikke kun godt ud, men kan alt. Hun er moderne, kan danse og synge, jeg kender hende også personligt. Vi har også tilbragt vores vinterferie på samme hotel, vi løb på ski. Hun var med Flori og sin familie, og jeg var med min familie. Jeg fandt det super, at et menneske, der har så meget succes, er så beskeden. Uanset om det er Flori eller Helene. De største historier er altid opfundet, men når jeg ser disse to mennesker med hinanden eller med andre, kan jeg kun smile”. Der er mange fans til den charmerende sangerinde, istemmer Jürgen. Vi er spændt på, hvordan sangen vil lyde.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse