Jürgen Milski er bange for sammenbrud

Den første sæson af showet “Big Brother” har gjort ham kendt i Tyskland – Jürgen Milski. Han er nu en af ​​de mest populære party-pop sanger og har fundet sit kald og sit andet hjem i nattelivet. Men jobbet som en party bjørn er stressende og Jürgen er bange for at denne stress snat vil tage over og at han vil komme til at lide af udbrændthed.

Udbrændt på Ballermann

At feste er hans job. Det lyder temmelig sjovt i starten, men det er faktisk en alvorlig opgave, der involverer en masse stress. Omkring 100 timers arbejder Ballermann-sangeren om ugen, hvor det er svært at balancere med fritiden, som derfor er en sjælden vare. Selvom Jürgen Milski elsker sit job, er det meget stressende for ham, at han ikke bare kan. Derfor er han skal og vil, af hensyn til hans helbred, skal du indtaste kortere.

Kilde: der-juergen.de
Kilde: der-juergen.de

“Jeg bemærker, at min krop somme tider ikke kan. Så jeg trækker nødbremsen, også ikke tage et job mere. Jeg ønsker ikke at lide af udbrændthed på hospitalets jord, “siger kunstneren til BILD.
Fridage, har Party-sangeren så godt som aldrig. I et interview fortælle Jürgen Milski yderligere, der dagligt hilses på ham på gaden og folk vil gerne snakke med ham, men man skal behandle alle fans godt. Det betyder også en ekstra stressfaktor.

Ingen Après-Ski for Jürgen

For at beskytte dig selv og din krop, skal man også tænke en ekstra gang, og derfor vil Jürgen Milski ikke tage après ski sæsonen i år: “Après-Ski magter jeg ikke mere” da han har haft en ret travl og hård sommer.

Man skal forkæle dig selv, holde passende pauser og nogle gange sige nej, så du kan modvirke den farlige udbrændthed. Og erkende, at du har for meget stress, det er starten på bedre at indse dette – og det gør Jürgen trods allerede.

Kilde: Schlagerplanet.de

Første video kender mange sikkert fra Michael Wendler. Den anden video er fra en fest på Mallorca.

Det skal du læse