Jürgen Drews Styling, Hår, Kostume

Han er schlager stjerne, entertainer og vært. Jürgen Drews vil underholde sit pulikum og på scene er den 68 årige i rampelyset og hans udseende er perfekt sat, men hvad er hans hemmelighed?

Jürgen Drews: Hår

Et karakteristisk kendetegn på Jürgen Drews er hans hår. Siden begyndelse af sin karriere i 70’erne, har schlager sangeren og værten haft den samme frisure – en genkendelig en af slagsen, da det i schlager branchen går hurtigt blandt kunstenere.

At beskrive Jürgen Drews hår, skal man ikke bruge mange ord til: Kind langt, brunt og let bølget, og på trods af enkelheden er det et blikfang. Jürgen Drews behøver ikke bruge lang tid på sin hår styling. Der siges, at han efter hår vask har en tendens til bølger i sit hår, former han det selv efter hårvask.

Jürgen Drews frisure

Jürgen Drews: Kostume

Jürgen Drews er underholder, som det fremgår i billedebogen. På scene er han ikke blot i søgelyset, han ved også, hvad han har på af tøj. Publikum er ikke de samme, Publikum…..

Han tager dig gerne tilbage med pirat tøj, som hans sang “Wieder alles im griff” så optimistisk understreger. Pirat er ikke den eneste rolle Jürgen Drews kan: eksempel Thomas Gottschalh titlen “König von Mallorca” når han synger den titel bære han gerne en krone og en kappe.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jürgen Drews jakkesæt

Jürgen Drews kan godt lide at bære pæne jakkesæt og se meget smart ud, næsten respektable. Entertaineren ville ikke være entertainer hvis ikke dragten var en smule smart. Uanset om det er metallic, lilla eller mønster – Jürgen Drews tager sig gerne ud.

Jürgen Drews

Kilde: Schlagerplanet.com

Det skal du læse