Jürgen Drews, på tv triumfere kongen med madlavning

At Jürgen Drews kan lave mad, har schlager stjernen bevidst i juni, ved at lave en perfekt berømt middag. Med “Geflügelroulade an kartoffelpüree” kunne kongen af øen (Mallorca) score point hos sine kollegaer. Den 14-7 optrådte Jürgen Drews sammen med sin datter Joelina Drews, skuespillerinde Christine Kaufmann og hendes datter Allegra Curtis og Promi Kocharena med stjerne kokken Christian Henze.

De prominente gæster på mad udsendelsen af VOX har i bedste fald madlavning som hobby. Opgaven for gæsterne, var at lave mad mod en professionel kok og vinde, selvfølgelig er det en stor opgave, men det er det der gør det spændende. Stresset i køkkenet vil mange amatør kokke ikke engang mærke. Det er langt mere underholdende at se tv udsendelsen, hvor kendte med sved på panden, vil prøve at vinde, og med usædvanlige ingredienser, at frem bringe gourmet retter. Med vagtsomme øjne og altid i baggrunden var den professionelle.

Hvad venter der kongen af Mallorca?

Gennem hele madprogrammet handler det om en god sag. I 5 programmer er der i alt indsamlet 15.000 euro som er doneret til velgørende formål. Første omgang- teamet – får en chance for at score ekstra point, derefter laver Christian Henze mad med en kendt. I kapløbet må retterne lande på jury bordet, hvis det ikke sker inden tiden er gået, får man nul point, derefter beslutter “mad” juryen hvem der er kvalificeret. Juryen er restaurant kritiker Heinz Horrmann, mad journalist Katja Burghardt samt gourmet og fodbold manager Reiner Calmund.

Men Jürgen Drews er godt forberedt, for gennem sin optræden i 2perfekten promi Dinner”, har kongen i Sebastians mad camp (SAT1) lavet luksus kødboller. Alligevel er han lidt tilbageholden, “Jeg er glad, men er meget klodset i den henseende”, under udsendelsen vil der være musikalske indsalg fra schlager stjerner som vil bringe stemning frem i køkkenet. Der er med Jürgen Drews garanteret et grin. for selv om den kongelige kok ikke ved hvad han skal gøre med kørvel, bringer han et godt grin ind i køkkenet. For en god sag vil han tage stressen fra dig. Vi er begejstret.

Jürgen Drew tv kok

Kilde: schlagerplanet.com

Det skal du læse