Jürgen Drews nye Single “Kornblumen”

Med titlen “Ein bett im Kornfeld” kom Jürgen Drews med sit første store hit i 1976. Siden da har man ikke kunne forstille sig en schlager branche uden ham. Hans fans har længe ventet på en ny sang fra kongen af Mallorca og nu er det vente tiden endelig slut. Den 16. August 2013 udkommer den nye single “Kornblumen”.

Sangen er skrevet af Reiner Hömig, lige som hans tidligere sommerhit, “Ich bau Dir ein schloss” (2010) og “Wenn die wunderkerzen brennen” (2011). Singlen er den første fra hans nye album af samme navn, som udkommer den 27. September 2013. Pladen er lavet i samarbejde med succes producenten Team Xtreme sound.

Efter sin første store succes formåede Jürgen Drews i 2009 at komme ind på top 10 på charten med “Ich bau dir ein schloss”. Sangen lå der i 39 uger, og nåede i 2012 guldstatus og er i dag en ubesejret Ballermann ørehænger af schlagerbarden. Denne succes blev også en af grunden til at den efterfølgende optagelse direkte røg på hitlisterne.

Et godt valg at have et stærkt hold af producenter og skrivere. Ørehængerpotentiale har singlen “Kornblumen” med sikkerhed. Så der er med garanti god musik til sommeren.

Indholdet og metaforisk referer “Kornblumen” til den populære sang for over 30 år siden. Som “Ein bett im Kornfeld” handler den om en pige der bliver kidnappet af naturen og endda forført af naturen. De tilbringer dagen sammen på et afsides sted på en mark. Om aften bliver hun bragt til huset og det lyder sådanne i omkvædet:

„Kornblumen in deinen Haaren, jeder weiß wo wir waren, doch das ist uns egal.“

Bekendt elektro lyd med blæsere indlagt sørger for et godt mix af den moderne produktion og charmerende sammensætning. Baggrunds sangerinden understøtter den sommerlige følelse, sangen “Kornblumen” er et party hit man kan synge med på, og fans til Jürgen Drews er med sikkerhed begejstret.  Den iørefaldende melodi og det sprøde omkvæd sørger for party følelse.

Med denne første udgivelse fra albummet har schlager stjerne ramt plet. En spænding vil trænge sig på til albummet bliver frigivet. Mon ikke de alle skulle være hits.

Jürgen-Drews-kornblumen

Kilde: schlagerplanet.com

Det skal du læse