Jürgen Drews: “Lav ikke så mange jobs, Drews”

Kilde: Jürgen Drews Facebook
Kilde: Jürgen Drews Facebook

I flere uger har, “Kongen af Mallorca” aflyst forskellige koncerter på grund af hans helbred. Schlager stjernen og entertaineren har kæmpet med sin bronkitis. Det at han har aflyst flere af sine koncerter har givet en del sladder, Jürgen Drews har været på sygehus.

Rygter om indlæggelse

I mellemtiden har músikeren selv i et interview til RTL fortalt. Det er faktisk helt anerkendt at Drews er syg, men han benægter rygterne om indlæggelse. Hvad der førte til dette, kan man læse Drews forklaring her: ” Man kender ikke dette fra mig, at jeg må aflyse. Derfor er det nok også blevet opfattet sådanne, jeg var på en klinik”.

Bekymrede familie

Ikke desto mindre er han klar over, at der i øjeblikket ikke skal ske så meget. Også hans familie bekymre sig, hans datter bemærkede i et interview: “I hans alder er det ikke altid at han kan klare alle sine jobs”. Bekymringen er ikke ubegrundet, men Jürgen Drews er allerede på vej til bedring. Hovedsageligt sikkert af den omsorg og ihærdighed hans kone Ramona har givet, som han kan takke for, og som fik ham overtalt til at tage antibiotika.

Jürgen i bedring

At det er svært for schlager stjernen, at holde sig lidt tid fra scenen, er forståeligt. Drews er med sine 71 år og aldrig aflyst en optræden. Trods alt er Drews i bedring og vil snart optræde igen. Drews vil med sin bronkitis kunne mærke konsekvenser: “Lav ikke så mange jobs, Drews”.

Kilde: Schlagerplanet.com

RELATEREDE ARTIKLER