Jürgen Drews: “Jeg skære ned”

Jürgen Drews var en af ​​de kunstnerne, der optrådte utallige gange hver uge. Men han nød den obligatoriske Corona-pause, for i begyndelsen af ​​2019 besluttede kongen af ​​Mallorca at tage den med ro. Han er nu i stand til at gennemføre denne plan …

Jürgen Drews “Jeg bemærker, at jeg bliver ældre” – ”Onkel Jürgen”, som han har været kærligt kendt som, af sine fans i årevis, skal skære ned. Den nu 76-årige kan ikke længere klare sin arbejdsbyrde, og især hans kone Ramona tager sig af hendes Jürgen efter hans brok- og nødoperationen i 2018. I podcasten “Aber bitte mit Schlager” sagde han allerede i begyndelsen af ​​2019, at hans store plan er at tage det med ro.

Jürgen Drews: ”Jeg skære ned. Jeg har lavet så mange koncerter. Jeg var allerede var på scenen, da jeg var 15 – som banjospiller i et jazzband i gymnasiet. Så som Ley Humphrie Singer, mange unge ved ikke engang, hvem Les Humphries Singers var mere … ”Men kan han virkelig være roligere? Når han stilles dette spørgsmål, er hans svar meget ærligt: ”Det må jeg være i stand til! Jeg er klar over, at jeg bliver ældre. Så det bemærker jeg virkelig. Jeg vågnede op efter jeg fik brok.”

Jürgen Drews tænker ikke på at holde op, men tilbage i 2018 fik Jürgen Drews brok. Derefter fortsatte han med at have smerter og var ved at blokere tarmene. Men han ville præstere bedre, så Ramona narrede ham. Hun lod som om, at de to skulle til koncert. I stedet røg Jürgen Drews direkte til skadestuen … Det fik ham til at tænke, og takket være Corona-pausen fungerede hans plan om at skære ned. Heldigvis blev hans mistanke om demens ikke bekræftet. Når Jürgen Drews taler om de gamle dage, går han virkelig i gang.

I podcasten begynder han at snakke om sin begyndelse som soloartist: ”På det tidspunkt havde jeg intet andet valg end at fortsætte med musik. Jeg havde været sammen med Humphries Singers for længe. (…) Jeg var der fra 1970-75, da jeg opgav mine studier. Hvad skal jeg som gammel mand, gå tilbage til universitetet og fortsætte med at studere medicin? Jeg havde heller ikke lyst til det mere og tænkte: Jeg har været på scenen siden jeg var 15, nu skal jeg fortsætte. Og jeg vil ikke gå ned, så vi er i den aktuelle tid … Hej mit navn er Jürgen Drews.” Denne mand kan bare fortælle store anekdoter. Selvom Jürgen Drews ikke laver så mange koncerter mere, tænker han ikke på at stoppe endnu. Vi vil hellere have noget fra onkel Jürgen i længere tid, end hvis han risikerer sit helbred!

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER