Jürgen Drews i “Tietjen und Hirschhausen”

Når schlager stjerner sidder i showet, er den bedste underholdning allerede forprogrammeret, men frem for alt, når sangeren er en ægte party legende som Jürgen Drews så sørger den 68 årige Ballermann stjerne ikke kun for godt humør på scenen, for han kan også indfange værterne med humor og charme.

I aften på Talk

“Tietjen und Hirschhausen” er et populær talk show på NDR TV hvor de to værter Eckart von Hirschhausen og Bettina Tietjen Monatlich, har sendt siden 2009 fra Hannover. I hvert nyt show sidder der kendte ansigter fra showbranchen, og fortæller om deres liv i musik og TV. I aften er det Jürgen Drews, der sammen med andre prominente gæster tager plads. På Ballermann er han hjemme, og når han optræder i en klub så er man nød til at afspærrer alle veje på grund af sikkerhed, fans, skrig – Det har i mange år været en fast del af hans job. Men med sine 68 år kommer det ikke på tale og stoppe. Fornyeligt udkom han med sin nummer “Kornblumen, hvilket landede i top 10 på hitlisten.

Andrea gæster

I en tale runde drejer det sig ikke kun om en gæst, det er et møde med mange kendte ansigter. Foruden Jürgen Drews sidder i aften også Luke og Bill Mockridge med i sofaen, ligesom komikeren Vince Ebert og stjerne tenoren Klaus Florian Vogt. Kedsomhed kan du glemme, det vil de vittige indlæg fra Eckart von Hirschhausen og Bettina Tietjen sørger for at det ikke bliver.

  • “Tietjen und Hirschhausen” kommer i aften kl. 22:00 på NDR TV.

Jürgen-Drews-2

[box_info]Kilde:schlagerplanet.com[/box_info]

Det skal du læse