Jürgen Drews i dyb sorg

Jürgen Drews er ikke kun ven af øen Mallorca, også de søde firbenede har taget den 70 årige. Indtil fornyelig kunne man finde fem hunde i hans hjem, blandt andet Rauhhaardackel Fienchen, som han stolt præsenterede i udsendelsen “Der V.I.P. Hundeprofi” på VOX. Også på rejser og optrædener var den ofte med. Nu har sangeren måtte sige farvel til sin dame hund.

Jürgen Drews sørger over sin mangeårige følgesvend

På Facebook har sangeren lagt et billede af sit elskede hund og skrevet følgende meddelelse: “Vi er meget kede af det! Fienchen vil altid have en ganske særlig plads i vores hjerter og vores liv. Vi er meget taknemlige, at hun har ledsaget os så længe. Hun vil blive meget savnet. Billedet er taget for blot et par dage siden. I eftermiddags var vi nød til at sige endeligt farvel.”

Også hans 20 årige datter Joelina, der er vokset op de firbenede, kommenterede: “Vores Fienchen er i dag død. Jeg er utrolig ked af det. Du har næsten været her hele mit liv, indtil i dag! Jeg elsker dig!! RIP min søde mus”.

Rauhhaardackel Fienchen blev 16 år gammel. På Facebook er der meget medfølelse for sangeren og hans familie – da fans ved, hvad de behårede firben betyder for Jürgen Drews og hans familie.

Jürgen Drews
Billedet er fra Jürgen Drews Facebook

Kilde: Schlagerplanet.com

RELATEREDE ARTIKLER