Jürgen Drews: Husmand i stedet for Ballermann

Foto: Jürgen Drews

Tidligere, aften efter aften, boltrede han sig mellem skrålende folkemængder – i dag fylder fuglenes kvidren og græsslåmaskinens brummen hans ører. Jürgen Drews som i dag er 76 år har netop meddelt, at han ikke foreløbig vil optræde på Mallorcas Party-mil. ”Jeg forlader det i år!” Annoncerer schlagerstjernen. Nu er mottoet: Husmand i stedet for Ballermann.

”Jeg er vant til at bruge meget tid derhjemme,” afslører han til NEUE POST. Ja, den selvudråbte “König von Mallora” har helt flyttet sit imperium til Münsterland, til Dülmen. Han bor der sammen med sin kone Ramona (47) og tager sig af alt i husstanden. Der bliver ryddet op, lavet mad, vasket op. “Jeg kan også godt lide at arbejde i haven,” siger han. “Jeg har endda skaffet mig et sted i Corona-perioden, hvor jeg planter blomster.”

Og selvom de glade festfolk fester igen på Ballermann, vil Jürgen stadig tage det med ro. Også fordi hans nyligt diagnosticerede nervesygdom, en perifer polyneuropati, tvinger ham til at træde tilbage. ”Ellers vil Jürgen Drews ikke eksistere længere,” siger han. “I mellemtiden kan jeg også godt lide at sidde i vores komfortable hjørnesofa og se fjernsyn.” Når husarbejdet er gjort, selvfølgelig …

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER