Jürgen Drews har fødselsdag

For 69 år siden så Jürgen Drews dagens lys – og grinede sandsynligvis. Den gyldne mand begyndte tidligt sin musikkarriere på den tyske schlagerscene.

Jürgen Drews karrier

Allerede som 15-årig fik han en pris som den bedste banjospiller i Schleswig-Holstein. Senere ofrede han sine medicinske studier for musikken. I begyndelsen af 70’erne startede han med Les Humphries Singers, og i 1967 fik han med sit store gennembrud som solo kunstner med hittet “Ein Bett im Kornfeld”. Derefter fulgte en succesrig karriere, som stadig er i gang den dag i dag, men den har haft sine op- og nedture. I begyndelsen af 2000 fik han held han med hittet “König von Mallorca” og var på alles læber, og det blev efterfulgt af  nr. 1 hittet “Hey! Amigo Charly Brown”.

Jürgen Drews i dag

I dag er han indbegrebet af tyskschlager, og det er det, der giver ham livsglæde, selvom det ikke altid har været sådan. “Jeg har virkelig hadet schlager. Det er virkelig sandt.. men man kan jo skifte mening,” fortæller han til Schlagerplanet i et eksklusivt interview.

Drews ved, at der er mange grene af schlagergenren, og kalder sin musik for popschlager og underholdningsmusik.

Kilde: Juergen-drews.de
Kilde: Juergen-drews.de

Han nyder sit liv

Han har gjort sin hobby til sin karriere og nyder det. Hans hobby har også gjort ham rig, og alligevel lever han ydmygt og taknemmeligt. Til TZ-München fortæller han: “Uden accept fra folk er jeg intet. Det er ingen mere ideel ungdomskilde end at lave fester”. Jürgen har ikke problemer med alderen. Tværtimod er han i top form. Hvert år deltager han i en halv maraton og det uden at træne for meget. Regelmæssigt optræder han som “König von Mallorca” i Ballermann og har ikke planer om at gå på pension i den nærmeste fremtid.

Jürgen Drews privat

Overraskende nok lever han et stille liv uden alkohol og helt uden fest: ” Jeg er bare ikke typen. På scenen synes jeg, det er godt, men hjemme har jeg ikke brug for det”. Jürgen Drews har mange facetter, elsker at overraske mennesker igen og igen og også gerne dele. Fra tid til anden er han villig til at fortælle om sit sexliv og tillader sin kones, Ramona, frie tøjstil . Det hele synes at være Jürgen Drews opskrift på evig ungdom og friske udseende og frem for alt hans livsglæde og tilfredshed.

Tyskschlager.dk og Schlagerplanet.com ønsker “Konge af Mallorca” tillykke med dagen.

[box_info]Kilde: Schlagerplanet.com [/box_info]

Det skal du læse