Jürgen Drews: Hans datter chokere med en ny video!

Foto: SWR/Manfred Esser (S2)

Det musikalske talent ligger i familien Drews! Da også datteren af Jürgen Drews, Joelina, har startet sin sangkarriere. I går udkom hendes video til hendes single “Hangover” og den har virkelig det hele! Visuelt såvel som tekstlig…

Den 24 årige Joelina er under kunstnernavnet Joedy på vej, og laver også tysk musik. Ikke som hendes far Jürgen! Hendes musik kan mere beskrives som urban popmusik, og betyder, at det er mere provokerende og sexet!

“HANGOVER er min første single, og sangen betyder for mig en helt ny begyndelse. Jeg vil sige farvel til det, der er knyttet til mig , og vise folk hvordan jeg har ændret mig. Mange folk tror stadig, jeg er den 14 årige pige, der laver musik, fordi min far også laver musik”, fortæller sangerinden.

For hendes far Jürgen der helt sikkert er stolt over sin datter, skulle synet af videoen ikke have været let! Da Joelina er sexet, ryger og drikker og er omgivet af mange smukke fyre. Professionalisme eller ej – for en far er det bestemt ikke let! Og nogle seere vil helt sikkert også blive lidt chokeret! Men det er nøjagtig, hvad Joelina vil have, og det må man ganske klart sige: Karriere starten er bestemt en succes!

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER