Jürgen Drews afslutter sin karriere – Mickie Krause skal blive “König von Mallorca”.

Jürgen Drews afslutter sin schlager-karriere til efteråret. Det afslørede han ved Florian Silbereisens “Schlagerstrandparty”. Mange fans spekulerer nu helt sikkert på, hvem der snart skal bære titlen “Kongen af ​​Mallorca”. Jürgen Drews har allerede et forslag: Mickie Krause !

Jürgen Drews: “Jeg har ikke smerter, men min krop og min tilstand ændrer sig”

Jürgen Drews har præget Schlager-branchen i mange år som ingen anden kunstner. Hans hit “Ein Bett im Kornfeld” er en schlagerhymne, som aldrig vil blive glemt. Men problemer med helbredet har plaget ham i flere år. Nervesygdommen “Perifer Polyneuropati” (Nervebetændelse kaldes også polyneuropati og betyder, at mange af kroppens nerver, særligt dem i fødderne, ikke fungerer som de skal.) og påvirker derfor superstjernens liv. “Så jeg er ofte lidt rystende på fødderne, jeg skal koncentrere mig meget, hvis jeg skal gå lange afstande på scenen. Jeg har ingen smerter, men min krop og min tilstand ændrer sig,” forklarer Drews i en interview med “BILD”.

Mickie Krause er den nye “Kong of Mallorca”

Optrædener på Ballermann – for Jürgen Drews er det nu fortid. “Jeg har ikke energien mere,” understreger “Kongen af ​​Mallorca”, der for længst har fundet en efterfølger til denne hæderlige titel – nemlig Mickie Krause. Fordi han er “den rigtige person til denne titel”. Og netop det mener talrige Ballermann-fans, som nu kan se frem til en ny partileder.

kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER