Junglelejr eller ej? Michael Wendler melder klart ud

Er Michael Wendler nu med i junglelejr eller ej? Rygterne tyder på det, og også avisen Bild skriver, at Wendler er med. Selv har han dog hidtil nægtet det. Nu ønsker Michael Wendler endelig selv at fortælle i tv-udsendelsen “Guten Morgen Deutschland”, om han er med i dette års junglelejr eller ej.

80.000 euro var for lidt

Faktisk havde Bild i december fortalt, at Michael Wendler var kandidat til junglelejr. Hidtil synes alt at passe, Michael Wendler og junglelejr, og man kan spekulere over, om producenten vidste det, før det skete. Pengene kan Wendler sikkert godt bruge, da han i det forgangne år måtte i retten og forsvare sig. Men Michael Wendler nægtede – for 80.000 euro vil han ikke konkurrere i junglen. Ifølge Bild har man øget tilbuddet – sangeren vil nu få 1 million, en del i kontanter, denne halvdel som et salgsfremmende budget for sit nye album.

Wendler afslører, om han er med

I en meddelelse fra junglelejrens facebookside den 6. januar er Michael Wendler ikke på gæstelisten. Nu vil Michael Wendler eksklusivt på RTL’s morgenprogram fortælle, om han er med i junglelejr eller ej. På sin egen facebookside gjorde han i går bekendt, at han ønsker at få renset ud i rygterne om hans deltagelse:

“WENDLER LIVE I RTL. Michael Wendler er fredag den 10.01.2014 kl. ca. 06.00 stjernegæst i udsendelsen GUTEN MORGEN DEUTSCHLAND! Wendler rydder op og fortæller om rygterne om hans påståede deltagelse i junglelejr. Den længe ventede udmelding. Dermed har ingen nogen forventninger”.

Et illustreret billede af Michael Wendler i et spindelvæv på en grøn baggrund er set. På billedet ser det ud som om, han allerede er en del af kampene for at fremme sin deltagelse i junglelejr. Men om det er ægte, får vi forhåbentlig at vide på fredag.

Michale-Wendler-6

Morgenmad med Michael Wendler

Michael Wendler vil den 17. januar komme med et morgenmadssæt. Der er et billede af ham selv og en krone. Desuden er tallerkener og krus prydet med teksten “Good morning in the morning”.

Michale-Wendler-7

Michael Wendler har desuden lanceret en parfume. På flasken er han at se med nøgen overkrop.

Michale-Wendler-8

Hvad tror du? Er Michael Wendler med i junglelejr? Vi venter spændt på at høre, hvad Michael har at sige.

Guten Morgen Deutschland fredag den 10.01.2014 kl. 06.00 på RTL.

Den 17. januar starter RTL-programmet “Ich bin ein star, holt mich hier raus”. Denne dato er 100 procent sikker.

[box_info]Kilde: Schlagerplanet.com[/box_info]

Det skal du læse