Julian David: Sommerversion af “Am Ende des Tages”

Den 11 september 2015 udgav Schlager sangeren Julian David sin første single “Am Ende des Tages”. Passende til sommer og de kommende varme dage i Tyskland præsenterede han d. 11 juli et sommermix af sangen.

Standard versionen af “Am Ende des Tages” udkom som den første single udgivelse af hans debut album “Süchtig nach dir”. Det var det første single album af ex voXXclubber og dermed gav han en ny version af Schlager.

Musikvideo: “Am Ende des Tages”

Musikvideoen til singlen “Am Ende des Tages” begejstrede allerede ved udgivelsen. Da Schlager sangeren og hans danserinder præsenterede videoen under mottoet “Sex sælger”. Der var en grund til at den 26 årige allerede før udgivelsen af sangen, blev omtalt som den “moderneste Schlager” af tiden. Den gav han med præsentationen og hans stemme, med en moderne placering. Miljøet minder om natklubber i større byer på baggrund af en industriel charme.

Julian David
Kilde: Julian David Facebook

Sommerversion: “Am Ende des Tages”

Singlen “Am Ende des Tages” er med sin klang og sin rytme klar til sommeren og på klubber. Sommerversionen passer med sin mere elektrisk element og sin passende koreografi til sangen. Produceret af Marc Lennard, som har skrevet sangtekster til Melanie Thornton og Coca Cola sangen “Wonderful Dream” som fik meget succes.
Også Julian Davids single “Am Ende des Tages” har fået meget succes hos hans fans, og de vil sikkert også tage godt i mod hans sommermix. Schlager sangeren har ikke kun ramt et ældre publikum, men sandelig også det unge publikum. Dette skyldes især at sangen er dansebar og dermed landet hos klubber.

Kilde: Schlagerplanet.com

RELATEREDE ARTIKLER