Jubilæumsudgaven af Neuen Welle fra Electrola er en stor succes

Det var en fremragende og uforglemmelig musikalsk begivenhed. Det femte jubilæumsår for NEUE WELLE blev ikke uden stolthed vist med en film med tilbageblik fra “Wellen”. Ved hver begivenhed bliver mindst en kunstner præsenteret, som har opnået guld og platin status. Det er en tradition, som man gerne vil beholde og så kan publikum glæde sig til det første musikalske bidrag:

Mickie Krause der bedre er kendt som en Ballermann kunstner, havde en præsentation der var meget vellykket og fejrede begivenheden fra et helt nyt perspektiv og overraskede salen med en liveoptræden med sit 7 mands orkester. En musikalsk uventet og kraftfuld optræden, der gør en nysgerrig efter hvad albummet som udkommer til Juni indholder.

For Sondercombo fra Ennstal i Østrig kan man kun tage hatten af. De var i stand til at udvikle en aktuel version af Austropops. Håndlavede moderne musik møder dialekt tekst. De tre præsenterede i hvert fald det bevis, at Sondercombo kan få publikum med, også i dialekt og kan begejstrere.

Den næste kunstner mødte med fuld kraft og rystede salen med en uhæmmet energi: Bollmer. Berlineren med den hårde schlager sørgede for en musikalsk eksplosiv Adrenalin kick, ingen havde forventet det og viste, at i huset Electrola, er den musikalske grænse ikke nået.

Kilde: Elcetrola (Foto-Credit: Dominik Beckmann für ELECTROLA)
Kilde: Elcetrola
(Foto-Credit: Dominik Beckmann für ELECTROLA)

Et andet højdepunkt  i løbet af aften som gav begejstring var da video væggen kom frem og der blevet præsenteret ti Echo nomineringer 2014 fra selskabet Eletrola. En stor succes, det blev med rette fejret med klappen og begejstring. Men ikke mindre blev to pris modtagere hyldet den aften: Andreas Gabalier for sin første koncert indspilning “VolksRock´n´Roller – Live” opnåed platin, også Mattias Reim for hans aktuelle album “Unendlich”.

Efter flere hædersbeviser og priser var det videre i musikken, denne gang i form af Oonagh, fe dronningen. Oonagh tryllede hallen med hendes Ethno pop og magisk stemme, som man ikke kan flygte fra. Og hvem der ikke kunne få nok af hitlisten topper den aften, kan se frem til Oonagh som særlig gæst ved Santianos aktuelle tourne.

Der lå endnu en særlig spænding i luften, når modsætninger mødes. Og ja man kan være spændt, når kølner Urgensteine træder ind på Müncher scenen. Forventninger var overvældende: Höhner fik endnu en gang hallen varmet op og sørgede for en musikalsk party atmosfære.

Med euforien fra de mangesidige indtryk fra de forrige show, festede musikindustrien til sent ud på natten. NEUE WELLE 2014 jubilæums år var en stor succes, en Welle bølge med et hav af følelser og musikalske højdepunkter. Electrola præsenterede sig igen som overraskende alsidig, moderne og musikalsk uden grænser: På denne Welle (Bølge) surfer vi gerne videre.

Jeg glæder mig over, at NEUE WELLE er en integreret del af vores forretning. Kravet, om vi hver gang er en smule bedre, vil vi være en smule mere. Jeg takker kunstnerne for en vellykket optræden, til gæsterne der kom og især alle, fra organisationen der har været involveret i denne begivenhed. Jeg glæder mig til NEUE WELLE 2015“. Jörg Hellwig- Direktør Eletrola.

[box_info]Kilde:Universal-music.de[/box_info]

Det skal du læse