Jörg Pilawa er den nye vært i “Silvesterstadl 2016”

For mange seere var beslutningen om at fjerne Andy Borg som vært fra “Musikantenstadl”, noget som gav stor vrede. Seertallet på det nye koncept “Stadlshow” med Francine Jordi og Alexander Mazza var ligesom Nytårs udgaven en stor skuffelse. For “Stadlshow” betød det slut, men nytårs udgaven bliver.

Nu har ARD reageret og vil bringe showet tilbage til sine rødder: “”Stadlshow” virkede i Østrig og Schweiz, men blev ikke vel modtaget af det tyske publikum og derfor har vi besluttet at starte på ny. Sammen med vores partner er vi i stand til at vende tilbage til vores succesfulde tradition og det vil kunne ses i “Silvesterstadl” , med sine musikalske musik farver”, fortæller ORF-TV underholdningschef Edgar Böhm.

Kilde: ARD.de
Kilde: ARD.de

Pilawa skal sørge for stemningen

Værten vil dog ikke være den gamle “Silvesterstadl” publikums yndling Andy Borg. Men ARD har fundet en sympatisk erstatning Jörg Pilawa. “Jeg er glad for, at vi med Jörg Pilawa ,som er en af de tyske store show værter og Francine Jordi vil være med”, siger Böhm.

Alexander Mazza siger: “Stadlshow” var et spændende projekt for mig. Men desværre blev det nye koncept af “Stadlshow” ikke modtaget godt af seerne. Derfor har senderne bestemt at “Stadlshow” ikke skal fortsætte.  Og dermed er det kommet til en slutning, at jeg ikke længere skal være vært”.

Kilde: Promipool.de

RELATEREDE ARTIKLER