Jörg Bausch – Tour 2014 – Koncerter

I 2014 er Jörg Bausch igen repræsenteret i Arena Oberhause. Hvilke koncerter Jörg Bausch ellers spiller, om det er en Jörg Bausch tourne og hvor du kan købe billetter kan du læse her.

Jörg-Bausch

Tidligere på året udkom Jürg Bausch nye cd “Total Verbauscht – Best Of”. På cd’en har Bausch genudgivet hans største hit fra sin karriere som “Dieser flug” og “Grosser kino”. Med disse sange får sangeren og producent regelmæssigt hallerne til at koge. Hvor du kan opleve Jörg Bausch i 2014 live og i aktion, fortæller vi her.

Jörg Bausch tourne?

En egenlig tourne har Jörg Bausch ikke annonceret, men der findes allerede en del datoer for hvornår Jörg Bausch giver koncerter. Til November spiller Jörg Bausch i Gelsenkirke ved arrangementet “Malle auf Schalke” og sammen dag, også ved Prinzenkürung i Oberhause.

Udfordring – Arena koncert

Jörg Bausch kan lide udfordringer, for sangeren og producenten har taget nogle risikoer i løbet af sin karriere, men hvad han gjorde da han skulle lave en video af sin single “Allein sein”, var en stor risiko. Han inviterede fans til en kæmpe solokoncert med video optagelse, men hvad han ikke kunne vide var, om den hal som han havde lejet for mange penge, ville blive fuld. Det klappede heldigivs, fansene kom og videoen blev en succes. Siden da har der været en kæmpe koncert hvert år, hvor kunstneren spiller alene. Og fra år til år kommer der flere og flere fans til mega Jörg Bausch koncerten. Men Jörg Bausch ønskede mere –  I 2010 åbnede han for muligheden i den udsolgte Turbinenhalle:

“Jeg var så skør og lejede Oberhause den 3. Marts 2012” 

Arena koncerten var en succes og disse solo koncerter af Jörg Bausch er blevet en institution. En sådanne koncert vil Jörg Bausch give igen i 2014.

Det første store hit

Hans første store hit have Jörg Bausch i 1999 med singlen “Wetten dass”. På et tidspunkt arbejdede den uddannede slagter, som scene bygger. Beslutningen om musikken og mod den “Rimelige” professionelle, var ikke let. Som sagt, Jörg Bausch er ikke, en der står af vejen en udfordring. Derfor besluttede han en karriere som kunstner, derfor var han så gal, at leje Oberhause arena og hans succes beviser det.

Nervøs? Sommetider

I betragtning af de mange fans, som kommer til hans årlige koncert, er det selv ikke for en prof som Jürg Bausch altid let, at styrer nerverne. Lige før han går på scenen, kæmper han med lampefeber. Men Jörg Bausch styrer det, på trods af nervøsiteten kan det bringe fordele, og sammen med fans kan fejre en fest. Udfordringerne inspirer ham og derfor er Jörg Bausch et fyrværkeri af lidenskab og musik.

Jörg Bausch Datoer:

Her får du alle de kendte koncert datoer for Jörg Bausch.

  • 16.11.2013 – Malle auf Schalke – Gelsenkirchen – Emscher-Lippe-Halle
  • 16.11.2013 – Prinzenkürung – Oberhausen – Prinzenkürung – Luise Albertz Halle – Oberhausen
  • 29.11.2013 – Party & Schlagerstadl – Bürgerhaus Aegidienberg – Bad Honnef
  • 30.11.2013 – Trier Olé – An den Moselauen 1 – Messepark Trier
  • 06.12.2013 – Steeler Weihnachtsmarkt – Steele
  • 13.12.2013 – Tanzlokal Nina – Bottrop
  • 05.04.2014 – Jörg Bausch i König-Pilsener-Arena – Oberhausen
  • 06.10.2014 – Jörg Bausch i Starlight Express Theater – Bochum

Her under er en privat optagelse for en af hans koncerter her i år 2013. Bemærk det er en privat optagelse, så lyd og billedkvalitet er ikke i top, men man får en ganske udemærket indblik i hvordan det er til hans koncerter, der er knald på og fansne er ellevilde.

Kilde: Schlagerplanet.com

Det skal du læse