Jörg Bausch Himmelsphänomen

Joerg Bausch
Kilde: Telamo.de

 

Siden begyndelsen af hans enestående karriere som den ultimative One – Man- show og kunstner, er han blevet kendt af mere end 30.000 Facebook fans, der kunne læse: “I kære, nu står det fast: “Himmelphänomen” fra albummet “In Bausch und Borge” vil komme som en single, en musikvideo er der naturligvis også…”, skrev den allround allerede i midten af januar, der med sin nye udgivelse dermed giver sine fans mere at danse til her i 2015: På singlen “Himmelphänomen”, der udkom den 27.2. 2015 fra Telamo, præsenteres der diskofox lyd og beskriver blændende fornemmelsen af, at selv han tror på mirakler.

“Jeg kan ikke forklar det bedre / du kommer fra en anden planet” sådanne fortolker Bausch den rige og smitsomme produktion af “Himmelphänomen”, der endnu engang selv har stået for komponering og tekst. Ramt af lynet, det var han ikke helt klar over, om det var “en drøm eller virkelighed”, men nu er han sikker: “Du er et himmel fænomen / jeg er glad for du eksistere / og at du er endt hos mig / Velkommen til min verden”. Denne eufori synes at give ham vinger og sikre hans hjerte slår verdensrekorder. “Himmelphänomen” er et højdepunkt i hans live shows og er et massivt Danse groovy nummer.

Selv som lille drømte den unge (født i 1973 i Esserner) om en karriere som sangskriver og sanger, men det så ikke sådanne ud i første omgang: Indtil 1999 tjente han til livets ophold, som scene bygger – Som efter alt kan forklare, hvorfor hans live shows er så fantastiske. Men så gik det løs på scenen: Hans disko hits “Wetten dass” viste sig allerede inden årtusindskriftet som en vinder, og efter udgivelsen af hans debutalbum “2 Lust am Leben” avancerede Bausch med hits som “Dieser Flug” og “Grosses Kino” og blev en hyppig gæst på TV shows som “Die Neue Hitparade” (RTL ll), “ZDF Fernsehgarten” også ved “Frühlingsfest der Volksmusik” (ARD). Hitliste succes er album som “Den ich fliege” og “Tornado”, vinder af Ballermann i 2011, og til sidst albummet “Kopfkino”, “Best of – Total verbauscht” og den aktuelle longplayer “In Bausch und Borgen” (Udkom, oktober2014) er i efteråret igen landet på Media Control hitlisten.

„Du schaust mich an und ich kann fliegen“,(Du ser på mig og jeg kan flyve), synger Jörg Bausch på “Himmelphänomen” – og præcis denne højtflyvende følelse, indbyder gæster på dansegulvet.

Singlen „Himmelsphänomen“ er allerede i handlen.

TIP

Jörg Bausch kan opleves på dette års stor Schlager Festival. Læs mere her: Danmark Største Schlager Festival 2015

Det skal du læse