Johann Ernst „Hansi“ Hinterseer: Familie lykke med Romana

Johann Ernst Hinterseer, er hans bogerlige navn, men er kendt som “Hansi”, og Romana Hinterseer er et absolut drømme par. Den 23 Maj kunne de fejre sølvbryllup.

Ernst og Romana en ægte kærligheds historie

„Schließ die Augen du träum dich zu mir in meine Arme

Ganz weit weg vom jetzt und hier

Wo du auch hin willst, Schatz, ich bin dabei

Im siebten Himmel wären zwei Plätze für uns frei

I sin sang “Im siebten himmel” synger Hansi glade følelser om at være forelsket. Det er ikke om nogen fremmede han digter om, men om sin kone Romana Hinterseer.

Det er over 30 år siden Romana Hintersser og “Ernst” blev et par.  Med så stærke følelser er ikke det ikke underligt at han er blevet inspireret til så følelsesmæssige linjer. Hansi er naturligvis tilfreds med sin kones talent.

” Hun har en utroligt gave, og jeg er stolt over det hun laver”

Ikke kun hans kone er en inspiration for schlager sangeren, også begge hans døtre Laura og Jessica er helt sikker en kilde til inspiration. Sammen med sin yngste datter har Hansi sågar lavet en film. I det forgangne år var de begge med i en ARD spillefilm “Heimkehr, it Hindernissen”. Man tror måske ikke at en mand med 3 kvinder om sig kan være en let kvartet, men denne familie synes at være et godt hold.

Bryllups festen for 25 års dagen for Romana og Hansi Hinterseer var også ret uortodoks: Normalt ville et lykkeligt par tilbringe deres ferie et romantisk sted, men Hansi og Romana gik med 420 fans på bryllupsrejse. Den enorme bryllupsfest blevet fejret med en uge lang ferie ved den tyrkiske riviera.

“Vi er meget lykkelige, når vi er sammen, uanset hvor og hvornår. Og en sådanne dag tilbringer vi gerne sammen vores fans. Til dem vores tak for deres loyalitet” 

Turtelduerne Hansi og Romana Hinterseer nød havet, sol og idyllen, ind imellem og fansene langs stranden eller lavede udflugter. Om aften gav sangeren en Open air koncert på Amphitheater på hotel klubben.

Ægteskabet med Hansi og Romana Hinterseer synes at være perfekt, selv efter over 25 år. Men hvad er deres hemmelighed? Her er et par tips:

  1. At acceptere, Romana har aldrig prøvet at give ar, ændre ham eller give ham spændetrøje på.
  2. Vær tro mod sig selv. “Hendes øjne, hendes smil, utroskab kommer aldrig på tale.
  3. Holde sammen “Overvinde op og ned ture sammen”.

Vi ønsker Dem flere og mange gode år sammen.

KITZB†HEL AUDI-NIGHT/ HINTERSEER

Kilde: Schlagerplanet.com

Det skal du læse