Jennifer Junker: Ny single

Foto: Jennifer Junker

Sidste år præsenterede Jennifer Junker sin debut-single “Es macht nur 1, 2, 3”, en titel, der også var godt repræsenteret i airplay-hitlisterne. Dermed startede hun sin karriere som schlagersangerinde – nu er den i gang. Med “Perfekt!” – et spændende, dansebart, moderne uptempo nummer – i stil med 80’erne, der i øjeblikket er meget trendy.

Og det er ikke tilfældigt. Fordi Jennifer har været forbundet med denne legendariske tidsalder med musikhistorie fra barndommen gennem sin far, som var musiker i forskellige formationer. Denne inspiration resulterede i en moderne, spændende blanding af schlager og rock-pop.

Med hensyn til indhold handler sangen om at leve bevidst i øjeblikket og se positivt på fremtiden. Også – eller rettere – især fordi vores nuværende tid ikke altid er lette. Kærlighed til livet, bare skru musikken op og begynd at danse, det er mottoet “Perfekt!”

Jennifer Junker kan bogstaveligt talt synge en sang om dette, fordi hun selv har måtte kæmpe med konsekvenserne af sin coronasygdom i lang tid. Nu starter hun virkelig styrket igen og med ny styrke! Perfekt !

Foto: Jennifer Junker

Kilde: 3w.Records

Det skal du læse