“Jeg ville afskaffe mig selv som Kaiser”

Selv i sine skræddersyede jakkesæt virker Roland Kaiser stadig beskeden. Den fine gentleman med sin selektivt charmerende facon – nogle er sikre på, at hr. Kaiser alligevel har det, der skal til for at blive kejser, men han vifter det væk …

I “Blitzdate” i NDR Talk Show lader Roland Kaiser sig mærke på kronen af sine tænder, og giver lynsvar på lynspørgsmål. Kaiser tager del i det legende interview. På spørgsmålet om, hvad han ville gøre, hvis han var kejser af Tyskland, svarer Roland Kaiser uden at skulle tænke for meget: “Som kejser ville jeg afskaffe mig selv.”

Med dette svar vil endnu flere fans helt sikkert gøre deres schlagerkonge til Tysklands kejser, men Roland Kaiser ser ud til at være helt tilfreds med sin rolle som den er  nu. Hvilket ikke er så svært: Roland Kaiser blev trods alt berømt for årtier siden med sange som “Santa Maria” eller “Dich zu lieben”. I årenes løb har han solgt mere end 90 millioner plader og inspirerer i dag flere generationer. Med sine nyere sange som f.eks. “Warum hast du nicht nein gesagt?” feat. Maite Kelly har Roland Kaiser nået over 140 millioner visninger på YouTube.

Roland Kaiser er ikke fattig – og rig på manerer

Finanseksperter som “VermögenMagazin” anslår Roland Kaisers formue til omkring 50 millioner euro (pr. februar 2023). De nævnte beløb er dog kun skøn, da der ikke findes et nøjagtigt overblik over alle aktiver. I betragtning af, at andre med formue mener, at de svæver i helt andre sfærer, må man måske sige: Hr. Kaiser, De er en ganske fin kejser, selv uden en lille krone.

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER