Jeg var en dårlig bilsælger

Foto: WDR/Oliver Ziebe

Mange kender Roland Kaiser som en stilfuld Schlager-herre i årtier og mere succesfuld end nogensinde. Men før han kom ind i musikbranchen, lærte Ronald Keiler, som hans rigtige navn er, et anstændigt job. Kaiser var bilsælger i sin hjemby Berlin, men med bilerne og salget – på en eller anden måde så forstod han det ikke helt.

“Jeg var en meget dårlig bilsælger,” indrømmede Kaiser i “Radio Bremen”-showet “3nach9”. Han “forkælede sig for meget med sandheden”, når kunder talte med ham. ”Hvis nogen kom hen til mig og sagde, at de gerne ville have en gul bil med brunt betræk, sagde jeg, at det ikke så godt ud. Det kan du ikke.” Det ønskede købere forståeligt nok ikke at høre.

I dag sælger han et andet produkt

I dag, en musikkarriere senere, er den elendige bilsælger blevet en succesfuld pladesælger. Roland Kaiser har solgt over 90 millioner plader til dato. En milepæl! At han fejlede som bilsælger er en af ​​de mange morsomme anekdoter fra hans liv. Schlager-stjernen fejrer sin 70-års fødselsdag i maj. Vi skal helt sikkert lære den ene eller anden spændende historie…

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse