“Jeg kan godt lide at skjule visse ting …”

Foto: Universal-musik.de / Christoph Köstlin

Denne kvinde vil altid op – det være sig på arbejde eller i det virkelige liv! Den 19. august besteg Beatrice toppen af ​​Matterhorn, hendes nye album “Alles was du brauchst” landede straks som nummer 1 på de tyske hitlister.

DAS NEUE BLATT mødte den schweiziske kvinde på hotellet “Indigo Berlin – East Side Gallery” og talte med hende om hendes bjergbestigning, uplanlagte øjeblikke af ro og om mænd og kvinder virkelig kan være venner.

Tillykke med at bestige Matterhorn, Beatrice! Hvor længe mærkede du de ømme muskler efter det?

To dage efter stigningen var det værst. Derefter var smerten overstået. Det, der stadig hænger ved, er følelsen af ​​at have klaret det. Det øjeblik, hvor jeg stod på toppen på 4.478 meter, var utrolig smukt og lettende. Jeg græd af glæde!

Fortsatte du dit sportsprogram fra de seneste måneder efter opstigningen?

Det har været hårdt de sidste par måneder: koordinations-, styrke- og intervaltræning med min personlige træner, udholdenhedstræning. Hver dag! Det var ekstremt! Mod slutningen blev det sværere og sværere for mig at holde niveauet, fordi jeg nu havde mange andre aftaler i min kalender. Jeg rejste til Zermatt med Florian Silbereisen direkte fra liveshowet. Jeg havde ikke tid til at akklimatisere mig i højden og sov i iltteltet. Sådan var det egentlig ikke planlagt. Jeg holder ikke pause fra sporten – men arbejdsbyrden er væsentligt reduceret i forhold til tidligere.

Du indspillede dit nuværende album “Alles was du brauchst” i Spanien. Hvordan var du i stand til at skjule dette for dine fans på trods af din daglige tilstedeværelse på Instagram?

Jeg tilbragte i alt to måneder i Spanien, nærmere bestemt i Granada. Hvis man kiggede meget godt efter, kunne man se, at bjergene, som jeg vandrede i om morgenen, ikke lignede dem i Schweiz (griner). Jeg kan godt lide at skjule visse ting.

Efter din rejse til Australien i 2019 vidste du ikke rigtig, hvor du hørte til, du havde ikke engang din egen lejlighed længere. På hvilket tidspunkt i dit livs rejse er du i øjeblikket?

I øjeblikket føler jeg mig meget godt taget hånd om i forhold til min bevidsthed som kvinde og min karakter. Der er sket meget for mig. Jeg er blevet voksen.

Hvad gør du for at bringe mere ro ind i dit liv? Meditere, yoga?

Jeg tror, ​​at roen så småt begynder at forstå, at den er på den forkerte adresse hos mig (griner). Imidlertid har pandemien bragt en usædvanlig ro ind i mit liv. På samme tid gjorde denne ro mig nervøs og nervøs. Men det var også godt i sidste ende, fordi det frigjorde en masse energi i mig at tage fat på nye projekter.

Så det “rasler” altid i dit hoved?

Ja. Bare ikke når man klatrer. Jeg skulle koncentrere mig fuldt ud om bjerget og ignorere alt andet.

Igen og igen siges du at have relationer til mandlige kolleger.

Hånden på hjertet: Kan mænd og kvinder ikke være venner uden sex eller ømme følelser?

Klart! Et venskab mellem en mand og en kvinde kan bestemt fungere!

Det er normalt for mig at have mandlige venner. Jeg er vokset op med tre brødre, så det mandlige syn på tingene har altid været med mig. Ligestilling begynder, hvor vi holder op med at tænke i køn. Jeg nyder at diskutere mange ting med en mand lige så meget som med mine venner. Jeg gør ikke en forskel.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x